Feia molt de temps que volia fer aquest plat!! I per fi m'he decidit!! Quin pes eh quan elimines un altre plat de la llista de pendents..... ;-)
Aquest flam-mousse és ideal per l'estiu, menjat fred acompanyat d'una amanida.....pero tebi també està deliciós, és suau i sabrós a l'hora, i per la operació biquini és GENIAL!!
Ingredients (per a 4 racions):
-3 llaunes de tonyina al natural
-3 ous
-3 pebrots del piquillo
-200 g palets de surimi (o fals cranc)
-200 ml llet
-sal
- Enciam per acompanyar
Preparació:
1. Triturem els ous amb la tonyina, els pebrots, el cranc i la llet. Salem al gust i ho introduïm dins un motlle (en el meu cas, de silicona) apta per a microones. Si utilitzeu un plat l'heu de tapar amb paper film (apte per a microones també, que ja el venen).
2. Deixar-ho coure durant 10-12 minuts, depenent de la potència i el tipus de microones que tingueu.
3. Deixeu reposar i acompanyeu amb una mica d'amanida, maionesa, ketchup, allioli......amb el que us vingui més de gust.
Si us agrada la textura esponjosa de la mousse i la suavitat d'aquesta, us recomano que feu aquest plat, no em direu que no és fàcil oi??!!
Bon profit!
Quina bona pinta Roser! Me l'apunto a la llista per a l'operació bikini, algun dia l'aconseguiré fer, jajaja!!!
ResponderEliminarPetons!
Que bo Roser! T'ha quedat molt bé! A casa ens encanten aquest tipus de mousse :P
ResponderEliminarMolts petonets guapa!
ei! molt i molt bo!! Ja me l'imagino, ha de ser súper gustós!! No com alguns pastissos de verdures, que segons on els fan no tenen gust de res. Queda apuntat per quan faci calor!! he he he. Petons, guapa!
ResponderEliminarque booooooooo
ResponderEliminarRoser ,que rico tiene que estar ,ademas es facil y rapido ,no se puede pedir mas de un plato
ResponderEliminarbesinos guapa
M'encanta!! aquest l'he fet un parell de vegades i és taaaan bo! queda bo com acompanyament, però també en un pica-pica amb torradetes, o sol!! un petó!
ResponderEliminarRoser, quina bona pinta, ummm, que bo!!!
ResponderEliminarIdeal per un sopar amb amics!!!! Què bona la tonyina!!!
ResponderEliminarPetons,
Olga
Quina casualitat, ahir per dinar en vaig fer un de molt semblant!!!
ResponderEliminarPerò sense el surimim ni el pebrot, el proper dia en posaré, que ha de quedar molt més gustós.
Que bo!! Aquesta mousse per a un bon soparet...i amb els que ens agrada la tonyina a casa, la provaré segur!
ResponderEliminarPetons
Que fàcil!! Ho tindre que provar!! petons
ResponderEliminarTambé és una bona opció si venen convidats!
ResponderEliminarPetons.
super rico Roser, me gustan los pasteles salados y la verdad, los hago poco. Siempre dándome ideas bombón, gracias. Besos
ResponderEliminarRoser, què boníssim ha d'estar!!! el poso a epndents! petò
ResponderEliminarA casa en faig un de similar i el cert és que és molt "socorrit", te'l pots endur d'excursió, el pots deixar fet per quan tornes de la piscina... Si, i molt bo :)
ResponderEliminarHa de ser boníssim aquests mousse salat, té molt bona pinta.
ResponderEliminaruna mousse muy buena y super apetecible¡¡
ResponderEliminarPeto