Per què sempre hem de menjar patates amb la salsa brava?
No és temps de moniatos??! Doncs a fer moniatos "a la brava"!!
Vaig fer una salsa de maionesa picant per acompanyar el plat, i ens va agradar moltíssim amb la dolçor del moniato! Repetirem! I us animo a tastar-ho, que és molt fàcil!
Ingredients:
- 2 moniatos
- sal maldon
- Oli girasol
- Farina
PER LA SALSA:
- 1 ou
- 60 ml oli de girasol
- 40 ml oli d'oliva
- All i julivert sec picat
- 1 cullerada de formatge per untar
- Sal
- 1/2 bitxo fresc
Preparació:
1. Bullim el moniato amb pell fins que estigui cuit. Un cop fred, el pelem i el tallem a daus. L'arrebossem amb farina i el fregim a una paella amb oli de girasol ben calent. Escorrem i reservem amb paper absorbent. Salem els trossos de moniato amb sal maldon.
2. Per la salsa, fiquem un ou dins un bol, juntament amb els olis, l'all, el julivert, la sal i el bitxo talladet, tot a l'hora. Ho batem amb la batedora fins que se'ns formi una maionesa. Quan ja estigui muntada afegim la cullerada de formatge i tornem a muntar.
3. Servim el moniato amb la salsa blanca brava per sobre. Posem al resta a una salsera, que no en quedarà ni gota!
La clàssica tapa de patates braves versionada!
Bon profit!
Quina idea més bona Roser! Una proposta molt interessant, fer aquest canvi de patates per moniatos, què oblidats que els tenim!
ResponderEliminarPrenc bona nota que segur que amb aquest plat sorprendré a més d'un!
Petons!
M'agrada la idea de braves amb boniato. JO n'he fet xips, pero bravas no s'he m'havia acudit.
ResponderEliminarPetons
Ostres!! quina idea més original!! no se m'hagués acudit mai fer braves de moniato! M'apunto la idea que m'ha agradat molt!
ResponderEliminarPetons
Plas, plas, plas! Molt bona idea, Roser! Ho provaré, perquè el moniato m'encanta, i les braves encara més! Ha ha ha. Petons
ResponderEliminarQuina bona idea!!! Llàstima que a mi el moniato no m'agrada però aquesta salsa ha de ser tant bona que segur que fa que el monito sigui millor.
ResponderEliminarPetonets
Quin constrast!!! i amb una clareta ja és demasié.
ResponderEliminarHola,
ResponderEliminarAquesta si que és bona. Em sembla una idea genial per fer!!!!
Petons
Li dones un tomb divertit a les braves... Bona idea!
ResponderEliminarMarta
Caram Roser, la veritat és que mai he fet moniatos a la Brava.,
ResponderEliminarPeeeeero, si les patates estan boníssimes doncs, els moniatos, també.
Sí senyora, molt ben fet! A casa durant la temporada substituim les patates per moniatos, així que aquests moniatos a la brava em semblen sensacionals!
ResponderEliminarno he menjat mai els moniatos així, què bons!!!
ResponderEliminarPues esta versión me parece de lo más original!!!
ResponderEliminarAbrazos
Roser ,pues tienen que estar muy ricos con esa salsina tan buena
ResponderEliminarbesinos
Roser, sempre em sorprens!! M'encanta! Té que estar deliciòs. petons
ResponderEliminarQuina idea tan bona!!! ...i sorprenent!!! .....i novedosa!!!!!
ResponderEliminarPetons,
Olga
Quan veig les receptes que feu amb els moniatos penso que n'he de treure més profit però no m'acabo d'animar.
ResponderEliminarMolt originals.
Petons.
Ostres que original!!!! tiene que estar buenísimo
ResponderEliminarOstres que original!!!! tiene que estar buenísimo
ResponderEliminarOriginal i segur que boníssim!
ResponderEliminarPTNTS
Dolça
Qué original Roser, si es que lo que no inventes tú...Yo lo único que variaría es lo de freír con aceite de girasol, prefiero el de oliva aunque quede algo más fuerte. Un abrazo aguapa
ResponderEliminarporque no,buena idea Roser¡¡
ResponderEliminarBss
qué ricas!!!!...me encanta ese tipo de aperitivo!!
ResponderEliminarno dejes de pasarte por mi blog que estoy de promoción: sin gastos de envio por pedido de cucharas grandes de madera decoradas, que te pueden venir fenomenal para tus fotos!
Que t'ha quedat be Roser, molt ben presentat!!!
ResponderEliminarBuenas tardes Roser. Que original y rica tapa o aperitivo que has preparado. Tiene una pinta deliciosa y seguro que su sabor es estupendo con esa salsa.
ResponderEliminarUn beso Paco
Delicioso, un plato sabroso, mmmm, besos
ResponderEliminarM'encanta aquesta voluntat de fer les coses especials, a la manera de cada un !
ResponderEliminarMolt bona idea aquesta versió de les clàssiques braves! sens dubte ha de ser un contrast de sabor ben especial!
ResponderEliminarMolt original, sí senyor!! Me l'apunto perquè ara no se on trobaré jo moniatos....quina llàstima! Una abraçada!
ResponderEliminar