Buscar este blog

jueves, 14 de febrero de 2013

Dip de Pizza

- T'agrada la pizza?

- T'agrada "dipejar"? és a dir, acció de sucar un aliment dins una salsa.

- T'agrada disfrutar?

Si has respòs afirmativament a les tres qüestions, ets apte per seguir la següent recepta i per, lògicament, menjar-te-la!
 
Creu-me, repetiràs!

Avui us presento una recepta de pizza (la meva preferida) però "desestructurada", com diria el Ferran Adrià, ja que consisteix en agafar un tros de pa torrat i untar-hi tots els ingredients que tu vulguis. Això sí, un és obligatori: el formatge ratllat, en aquest cas, de Hochland especial pizzes. Anomeno aquest com l'ideal perquè es fon fàcilment i està format per mozzarella, edam i cheddar (quina combinació!!).

Ingredients:

- Pernil dolç
- Sobrassada
- Xampinyons
- Olives verdes
- Orenga
- Oli oliva
 - Pa torrat per acompanyar


Preparació:

1. Al plat de presentació farem una base amb salsa de tomàquet casolana.


2. Cobrirem la salsa amb el formatge ratllat.


3. Finalment hi afegirem la resta d'ingredients, els que més ens agradin. Jo hi he afegit sobrassada, pernil dolç, xampinyons, i olives. També hi podeu posar bacon (prèviament saltejat), pernil salat, ou dur....el que més us agradi.

4. Hi espolsarem orenga i un rajolí d'oli d'oliva.


5. Ho ficarem al microones uns 2 minuts a màxima potència, fins que el formatge es fongui.


I ja el teniu llest per DIPEJAR!!!

Si es refredés el conjunt del plat i el formatge es tornés a solidificar, només caldria que el tornessiu a escalfar uns segons al micro i llestos.


Facilet, oi?

Només em queda agrair a l'empresa Hochland l'entrega de tot aquest lot de formatges.......mmmmmm.....hauré de dosificar-los que coneixent-me pot ser que durin ben poc.


Els sabré aprofitar bé, aquesta només és la primera recepta! Però......continuarà!!

Bon profit!

28 comentarios:

  1. Una idea estupenda, Roser. A vegades tinc ganes de preparar pizza i resulta que no tinc res per a fer la masa.
    M'agrada!!!!
    Petonets.

    ResponderEliminar
  2. Molt ben aprofitat aquest lot, Roser, quina més bona pizza.... mare meva si la veu el meu fill!!!! petons,

    ResponderEliminar
  3. Que plato tan estupendo has preparado hoy, me encanta todo lo que lleva, besos

    ResponderEliminar
  4. Tots els ingredients que li has posat són els que a mi m´agraden d´una pizza...Sí, dipejo!

    ResponderEliminar
  5. Que idea más original!! Desde luego que apetece "dipear" un poco. Menudo lotazo has recibido, que lo disfrutes!! Besos!!

    ResponderEliminar
  6. Roser ,que locura ,estoy viendo ese quesin fundido cayendo de la tostada y me apetece meter la mano en la pantalla y marchar con el ,buenisimo
    besinos

    ResponderEliminar
  7. Muy original,Roser! Para chuparse los dedos, me apunto al picoteo ;)
    Besotes!

    ResponderEliminar
  8. original pizza destructurada que gusta seguro
    peto

    ResponderEliminar
  9. Ui no Roser, aquest cop t'has passat!!! Em xifla la pizza però a vegades em sobra la massa, ara si m'ho poses així m'ho menjaria a cullerades. És millor no intentar-ho, però m'encantaaaaaa

    ResponderEliminar
  10. quina bona idea Roser, un dip, original y molt bo

    ResponderEliminar
  11. Ostres, Roser!!! Quina passada d'idea!!!! A natros que ens encanta la pizza....i ens encanta sucar pa!!!!
    Salut i petons,
    Olga

    ResponderEliminar
  12. Guapa, se me ha hecho la boca agua, ésta la hago seguro!!
    Un beso preciosa

    ResponderEliminar
  13. ole! Això és fantàstic!! M'encanta aquesta DESESTRUCTURACIÓ, Roser!! Ho penso provar, segur!! Petons

    ResponderEliminar
  14. Para chuparse los dedos!
    Besos y buenfinde!

    ResponderEliminar
  15. Toma ya, qué original Roser!! Una desestructuración fantástica, me gusta mucho, para cuando no me de tiempo a hacer la base de la pizza, lo probaré. Besos y feliz finde

    ResponderEliminar
  16. Formatges a mi! Tot allò que el porti em fa feliç. Com aquest dip.
    Bon cap de setmana Roser,
    Nani

    ResponderEliminar
  17. Dipejar i pizza...perfecta combinació per a un sopar de divendres.
    Molt bò

    ResponderEliminar
  18. clar què m´agrada la pizza i pot ser hui toque, quina proposta més interesant, bsts

    ResponderEliminar
  19. M'encanta la pizza i aquesta teva fa una pinta, ara mateix en menjaria! T'ha quedat perfecte, bon cap de setmana!

    ResponderEliminar
  20. Ay que esta noche estoy solita y creo que ya sé lo que voy a cenar, asi me podré pelear tranquila con lo hilillos del queso fundido, jejejee
    Besitos

    ResponderEliminar
  21. Com m'ageada la pizza!! Avui per sopar toca a casa nostra. L'havia vist fa temps en un altre bloc una recepta de pizza per dipejar i ho tinc com a pendent, encara no ho he provat i em sembla que te que estar espectacular!!! Bon cap de setmana petons

    ResponderEliminar
  22. ¡Qué rico!. ¡Qué cosa tan original!.
    Un besote.

    ResponderEliminar
  23. Madre mía que dip y que fotos.¡¡¡¡¡ Bss

    Virginia "sweet and sour"

    ResponderEliminar
  24. Quina idea tan genial Roser! Me l'apunto pel proper partit de futbol a casa meva! ;-)
    Gràcies per la idea! Petons!

    ResponderEliminar
  25. je je je... m'encanta! Una idea molt original!
    Una deconstrucció de la pizza digne del Ferran Adrià ;)

    ResponderEliminar
  26. Dip! Dip! Dipejar!! Quina gana!!
    Bona idea Roser!!

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!