Buscar este blog

lunes, 17 de septiembre de 2018

Carpaccio de figues

Avui us porto un entrant o primer plat de temporada!! 

Us agraden les figues? No entenc com fa uns anys enrere (pocs) no m'agradaven gens! M'encanten amb pell i tot!

Avui us porto un entrant que us agradarà molt! És super fresquet, lleuger i gustós. Vaig treure la idea de l'Alba, una amiga de la universitat que m'ho va fer l'última vegada que vaig anar a dinar a casa seva. El truc? Congelar les figues!!!

Ingredients:

- 4 figues netes i congelades
- pernil ibèric de qualitat
- avellanes torrades
- oli d'oliva verge extra
- sal d'escames


Preparació:

1. És molt senzill. Agafem les figues directament del congelador i amb l'ajuda d'una mandolina fem talls finets. Les disposem a la base del plat.

2. Per sobre li afegim uns tallets de pernil ibèric ben finet, i ho amanim amb unes avellanes, un bon oli i una mica de sal.

No pot estar més bo!!!

Ja sabeu, a congelar figues així en podreu guadir tot l'any!!

Un manjar que té una temporada molt curta.

Bon profit!


7 comentarios:

  1. Les figues amb el pernil queden molt bones, m'agrada aquest entrant per començar un bon àpat festiu.
    Petons.

    ResponderEliminar
  2. Qué bueno este plato y sin duda será muy bueno. Me encantan los higos Ciertamente lo haré. Mientras tanto, te sigo. Seti lo hará también. Yo sería feliz Hasta pronto

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. bienvenida Francesca!! acabo de ver tu blog también!! seguro que sacamos ideas entre las dos!! besos :)

      Eliminar
  3. Hola, Roser!! No consigo nunca cortarlas tan finas como quisiera, así que seguiré este consejo y las congelaré, es muy buena idea y una receta estupenda

    Petons!!

    ResponderEliminar
  4. Este carpaccio esto muy bueno y sano.Gusta si o si.
    petons

    ResponderEliminar
  5. Jo també me les menjo amb pell! M'agraden molt! Aquesta recepta teva ...m'encanta!
    Petonets i molt bona setmana!
    Olga

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!