Buscar este blog

lunes, 13 de marzo de 2017

Mini cons d'hummus d'azukis i caviar d'oli

Avui us porto un altre aperitiu super vistós, i que vaig fer per Sant Esteve d'aquest passat Nadal! jajaja
El publico avui perquè "más vale tarde que nunca".

Vaig comprar aquests mini cons que estaven tant de moda durant les èpoques nadalenques!! Són molt versàtils i molt finets, perquè són per menjar amb dos mossegadetes. Això si, procureu no tenir-los molt de temps amb el farcit perquè si la galeta s'estova ja no val res!!

Jo els vaig farcir amb un hummus de mongeta azuki que tenia per casa. I el poquet que va sobrar d'hummus va acabar a una torrada amb alvocat!!!

És un entrant molt facilet i ràpid que podeu tenir preparat amb antel·lació, només haureu de tenir la precaució de farcir-lo al final perquè arribi a la taula cruixent i perfecte!

Ingredients (per a 9 mini cons):

- 9 mini conets de galeta
- Caviar d'oli (Caviaroli) de picant, d'alfàbrega, i clàssic

PER L'HUMMUS D'AZUKIS:

- 200 g d'azukis cuits
- 1 cullerada de salsa tahine
- Suc de mitja llimona
- Comí
- Pebre vermell
- Pebre negre
- Sal


Preparació:

1. Fem l'hummus triturant tots els ingredients a una batedora. Ho reserveu.

2. Quan sigui el moment de menjar-vos-els només els heu de farcir i decorar amb una mica de caviar d'oli per sobre. Queda boníssim el contrast i, com podeu veure a la foto, molt llaminer a la vista!

Apunteu que triumfareu!

Bon profit!


5 comentarios:

  1. Jo també vaig usar aquests minicons x Nadal!!! Molt bona idea farcir-ho amb hummus i mhan flipat aquestes gotes d'oli, xulíssimes!

    ResponderEliminar
  2. No cal que sigui Nadal per gaudir d'aquests mini cons, hi ha altres festes, com aniversaris, sants, o perque sí.
    Una bona idea!!
    Petons.

    ResponderEliminar
  3. Has trigat una miqueta , pero ha valgut la pena, vistós i molt bó, aquest aperitiu.

    ResponderEliminar
  4. Van muy bien estos mini conos y son muy versatiles con los rellenos y este relleno tuyo esta muy bien.
    petons

    ResponderEliminar
  5. Roser, pues sí, más vale tarde que nunca, son muy pero que muy vistosos y con este relleno estarán de miedo

    Bon cap de setmana!!

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!