Buscar este blog

lunes, 6 de marzo de 2017

Crema de coliflor deliciosa

Fa uns mesos em vaig descarregar un ebook del Juan Llorca sobre cremes de temporada. Mostra receptes de cremes per fer durant l'hivern, primavera, estiu i tardor, segons la verdura que tenim fresca al mercat. 

Les de l'hivern ja les he provat totes i he de dir que m'han encantat! Sobretot la de carxofa, que us la tinc que ensenyar abans que s'acabi la temporada.

Aquesta és una crema ideal per nutrir-te i escalfar el cos, i sobretot sobretoooot, per donar a tota aquella gent (tant nens com adults) que no soportin menjar coliflor. Ni se n'adonaran!

Ingredients (per a 4-6 persones):

- 2 cebes
- 2 porros
- Mig pebrot verd gran
- 1 coliflor petita
- Mig moniato o 1 patata
- 1 tassa de beguda vegetal d'atmetlla
- nou moscada
- sal
- pebre
- aigua mineral
- oli d'oliva

- pipes de carbassa i germinat de bròquil (per decorar)


Preparació:

1. Primer netejarem i tallarem en juliana les cebes, els porros i el pebrot, i ho deixarem que es dauri dins la mateixa olla, amb una mica d'oli, sal i pebre. Ho deixem coure a foc mig durant uns 10 minuts.

2. Un cop la verdura estigui sofregida i daurada hi afegim la coliflor trossejada i el moniato i ho deixem sofregir 5 minuts més. 

3. A continuació hi evoquem la begura d'atmetlla, la nou moscada i acabem de cobrir les verdures amb brou o aigua mineral, el que més us agradi. Tapem l'olla i deixem coure el conjunt uns 20 minuts aproximadament. Rectifiquem de sal i pebre.

4. I ja la tenim feta, només caldrà triturar-la fins que quedi ben fina i ja la podeu servir. En aquest cas l'he decorada amb uns brots de bròquil i unes pipes de carbassa.

Deliciosaaaa, o com diuen els americans, yummyyy!!!!

Feu-la abans que s'acabi la temporada!!

Bon profit!

6 comentarios:

  1. Jo no tinc problema amb les verdures i em sembla molt bona aquesta crema, i els que no son gaire amics de les verdures segur que se la mengen encantats.
    Petons.

    ResponderEliminar
  2. Roser , una crema buenisima y como apetecen los platos de cuchara
    besinos

    ResponderEliminar
  3. Una amant de les cremes com jo i de coliflor no n'he fet mai. M'agrada molt aquesta que ens presentes, s'haurà de probar
    Petonets

    ResponderEliminar
  4. Roser, a mí me encanta comer cremas, esta por los ingredientes que has usado la imagino bien rica, me llama la atención que le pongas la bebida vegetal de almendra, será cuestión de probarla

    Petons!!

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!