Buscar este blog

miércoles, 10 de abril de 2013

Amanida d'escarola amb salsa de formatge

Com ja sabeu, el formatge em "pirra". Tant, que l'he acabat posant a les amanides, com a vinagreta! Què me'n dieu!

L'empresa de formatge d'ovella Vega Sotuelamos m'ha fet arribar una selecció de formatges perquè els provi. I només puc dir que estan DE-LI-CIO-SOS!!! Cada matí en cau un trosset.....però avui toca recepta!

Ingredients:

- Escarola
- Olives Fragata
- Tires de pernil salat Espuña
- Vinagre de sidra
- 25 ml de llet
- 40 g formatge d'ovella tendra Vega Sotuelamos
- Oli d'oliva
- Orenga


Preparació:

1. Posem l'escarola al plat, juntament amb unes olives i les tires de pernil. Amanim amb un rajolí de vinagre de sidra i una mica d'oli d'oliva.

2. Desfem el formatge amb la llet, en un cassó, i deixem refredar una mica. 

3. Seguidament afegir la salsa de formatge a l'amanida i espolsar una mica d'orenga.

Aquí us deixo l'assortiment de formatges que m'han fet arribar!


Bon profit!

33 comentarios:

  1. Segur que estava bonissima aquesta amanida!! A mi també m'agrada molt el formatge. Haure de provar de ficar-lo a l'amanida aixi. Petonets. MAR, de EQNME

    ResponderEliminar
  2. Ummmmm que rica ensalada!!! con la salsa de queso esta muy buena, este queso se ve muy bueno.
    Besos
    Cocinando con Montse

    ResponderEliminar
  3. A casa no hi ha amanida que no n'hi posi de formatge. Som molt formatgers. M'encanta la teva proposta...
    Petonets

    ResponderEliminar
  4. A mi també m'agrada molt el formatge, també el vaig posant a tot arreu on puc. Queda boníssim!
    Marta

    ResponderEliminar
  5. Bonissima, una ensalada ben alinyada canvia totalment i amb aquest formatge, mmm!!

    ResponderEliminar
  6. hola Roser, ja torne a estar per ací, i mágrada molt el què veig, el coc de carabassa,
    l´amanida, tot boníssim, bsts

    ResponderEliminar
  7. A mi com que també em pirra moltíssim el formatge, m'anoto la recepta Roser, que té una pinta estupenda!! Que bona!

    Una abraçada guapa!

    ResponderEliminar
  8. El formatge també em pirra, com dius tu!! ha ha ha. I a les amanides no he provat mai de posar-hi salseta formatgera, ja trigo! Molt bona, Roser!

    ResponderEliminar
  9. el formatge, el fagis com el fagis, és una inspiració, i posis el què posis sempre va bé!

    ResponderEliminar
  10. A mi també m'encanta el formatge!!! Una idea genial aquesta vinagreta!! petons

    ResponderEliminar
  11. Roser ,esa salsa de queso tiene que dar un toque estupendo a la ensalada
    besinos

    ResponderEliminar
  12. Una ensalada riquísima, Roser! Me la pido para cenar, un abrazo!

    ResponderEliminar
  13. A mi tambien me encanta el queso y en esa ensalada tiene que ser una delicia.
    Un besito

    ResponderEliminar
  14. jo també sóc de formatges, m'agraden tots,
    Una amanida molt atractiva.

    ResponderEliminar
  15. Pues seguro que la vinagreta con el queso queda de vicio
    Besitos

    ResponderEliminar
  16. Ara que comença el bon temps, les amanides entren molt bé. Les amanides tèbies m'encanten. Provaré lo del formatge, molt bona pensada.
    Petons

    ResponderEliminar
  17. Amb aquesta amanida jo no faria feina...no m'agrada el formatge!!! jeje
    Petonets.

    ResponderEliminar
  18. A les amanides alguna vegada he posat encenalls de formatge, però mai amb salsa, tindre que provar, perquè el formatge ens agrada molt, molt i molt. Hahaha
    Petons

    ResponderEliminar
  19. Una salsa original i diferent per variar la clàssica amanida de sempre. A mi també m'encanta el formatges!

    ResponderEliminar
  20. Això serà el meu dinar d'avui (més o menys!) ;-)

    ResponderEliminar
  21. Hola Roser. Doncs a nosaltres també ens agrada molt el formatge, i m'ha fet gracia la recepta perque el meu marit sempre li posa formatge a totes les amanides, i de tot tipus: d'ovella, de cabra, fresc, en crema....
    Pobret, ha de vigilar per las migranyes, sino estaría menjant formatge a totes hores.
    Li prepararé aquesta amanida, segur que li encantará.
    Un beset.

    ResponderEliminar
  22. Roser guapa,una proposta molt acertada,m'agrada molt i ara que ve el bon temps molt millor,més ganes de prepararla.
    Mil petonets preciosa.

    ResponderEliminar
  23. Uau!!! acabes de reconvertir na amanida d'escarola bona en ideal! mira que nosaltres no parem de menjar escarola, en tenim l'hort ple i ens veiem obligats a fer de cabretes, però ara m'has donat una idea genial, gràcies guapa ;)

    ResponderEliminar
  24. que bona aquesta salsa de formatge per acompanyar l'escarola... jo també sóc molt formatgera per tant te la copppio!!!

    PTNTS
    Dolça

    ResponderEliminar
  25. Hola, si que te bona pinta l'amanida, tindre que probar.
    Un abraç

    ResponderEliminar
  26. Roser, qué manera más original de incorporar el queso a la ensalada. Tomo nota porque me ha encantado !!!

    ResponderEliminar
  27. Una molt bona amanida! ara ve el temps de les amanides i amb formatge queden super bones! bon cap de setmana!

    ResponderEliminar
  28. Qué buenísima pinta, debe ser una delicia. La combinación de ingredientes es fabulosa!!!

    ResponderEliminar
  29. una combinacion genial y bien buena
    peto

    ResponderEliminar
  30. Buuuuf! M'encanta el formatge! Aquesta amanida no te la deixen fer si estàs a dieta, jejeje.
    Té una pinta fantàstica!
    Petons!

    ResponderEliminar
  31. ¡Qué salsa tan riquísima!. A mí también me encanta el queso, y en esta ensalada tiene que quedar genial.
    Un besote.

    ResponderEliminar
  32. Ufa, m'havia saltat aquesta gran recepta, que bona que és la salsa de formatge. Quin perill d'amanida!!!

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!