Buscar este blog

domingo, 27 de enero de 2013

Arròs negre PESCASANA

Avui una proposta d'arròs precuinat, presentat d'una manera diferent perquè ningú se'n doni compte que no, no l'has fet tu!

El meu pare li encanta fer aquests plat precuinats, la paella, la fideuà..., perquè sempre li surt bé, diu. Clar! Això si, són ideals per quan arribes a casa i no saps que preparar, o no tens temps de fer masses elaboracions.

Ingredients (per 2-3 persones):

- Un pot d'arròs negre PESCASANA
- 1 calamar
- Salsa de tomàquet
- Oli d'oliva


Preparació:

1. Posem el contingut de la llauna a una olla o paella.

2. Ho posem al foc i quan el líquid comenci a bullir afegim l'arròs.

3. Deixem coure a foc mig durant 15 minuts, aproximadament. Fins que el caldo s'hagi evaporat (als últims minuts podem pujar el foc perquè evapori més ràpidament). Reservem.

4. Posem a bullir el calamar a un cassó amb aigua i sal durant 15 minuts (al mateix temps que es fa l'arròs negre). Escorrem, sequem i marquem el calamar a una paella, a foc fort amb un rajolí d'oli d'oliva.

5. Finalment, farcim el calamar amb l'arròs negre, el tallem a rodanxes i acompanyem amb una mica de salsa de tomàquet!!

Un dinar de diumenge ràpid, sa, i bonissim! Presentat d'una forma diferent.


També el podeu acompanyar amb allioli, el millor amic de l'arròs negre com sabeu!

Bon profit!

21 comentarios:

  1. T'ha quedat molt ben presentat i sense dubtar-ho jo amb allioli! Que bo.
    Una abraçada

    ResponderEliminar
  2. Pues tiene muy buena pinta Roser, besitosss

    ResponderEliminar
  3. Roser ,una opcion muy buena para las prisas
    te quedo estupendo presentado
    besinos guapa

    ResponderEliminar
  4. No sóc gaire d'arròs negre però m´agrada la combinació d´ingredients amb els quals l´has combinat.

    ResponderEliminar
  5. fácil i molt ben presentat..............i l'all i oli sempre

    ResponderEliminar
  6. Que original el pot, no?
    Això s'ha de provar!
    Un petó.

    ResponderEliminar
  7. Una manera original de cocinar sobre todo cuando hay poco tiempo.Y la creatividad artística que le has puesto a la presentación, me encanta.
    Petons.

    ResponderEliminar
  8. Pues mira, has hecho tuyo un plato precocinado, chiquilla
    Besitos

    ResponderEliminar
  9. Sembla ben bo! A mi em costa comprar plats semi preparats, però reconec que potser m'estic perdent alguna cosa... petons i bon dilluns!

    ResponderEliminar
  10. Vaig veure'ls aquests `pots? així està bo? doncs els provarem! bona setmana!

    ResponderEliminar
  11. Una forma diferent i original de presentar l'arròs, queda molt bé! petons

    ResponderEliminar
  12. Una gran opció quan el temps és just i molt bona presentació

    ResponderEliminar
  13. No he tastat mai aquests tipus de plats precuinats, ni tan sols els he vist al super. Si dius que surt bo, serà qüestió de tastar-los ;)

    ResponderEliminar
  14. no ho he vist mai en pot, té molt bona pinta, quan hi ha pressa.... bsts

    ResponderEliminar
  15. Roser guapa una alternativa per aquells dies molt cançats i per tenir una llauna a la despensa,m'agrada la idea.
    Mil besitos guapa i bona setmana.

    ResponderEliminar
  16. Que pinta más buena y que sencillo reina, esto hay que probarlo
    Besotes x mil

    ResponderEliminar
  17. No soy de platos precocinados pero supongo que son practicos
    Buena pinta
    Peto

    ResponderEliminar
  18. Fan uns dissenys molt xulos per aquestes preparacions però no els he tastat mai, abans ni tan sols m'agradava l'arròs negre.
    Petons.

    ResponderEliminar
  19. Una presentación muy original y sabrosa a más no poder. Anda que no está bueno el arroz negro. besos

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!