Buscar este blog

viernes, 20 de agosto de 2010

Salmó a la planxa amb amanideta d'estiu


Aquest és un plat que vaig veure a un programa de cuines del canal "Estil9", anomenat "Plats", i que jo l'he adaptat una mica al meu gust.

És un plat molt refrescant on l'ingredient principal és el salmó, però amb un acompanyament que fa resaltar-li el gust i, alhora, refresca.

Espero que el tasteu abans que s'acabi l'època de la síndria, de la qual en sóc una gran fan!!

INGREDIENTS (per 1 persona)

- 150 g de salmó fresc o congelat (el llom molt millor)

- 100 g de síndria

- 100 g de tomàquet

-10 g de pinyons

- alfàbrega

- 1 cs d'oli

-vinagre de mòdena

-sal maldon

PREPARACIÓ

- Tallar a daus petits la síndria (vigilant de treure-li les llavors), el tomàquet sencer i l'alfàbrega.

- Deixar la barreja macerar amb l'oli, el vinagre i la sal, a més a més dels pinyons.

- Seguidament, fer a la planxa el salmó sense oli (important, el salmó ja és suficientment greixós), volta i volta, vigilant que dins quedi un pèl cru, amb tot el gust i aroma. Quan estigui cuit posar-hi la sal maldon.

- Emplatar tot el conjunt i...llest per assaborir-lo!!

Que profiti!!!


Observacions: si no t'agrada la síndria, pots variar l'amanida posant altres fruites o verdures, com pebrot verd, ceba tendra i tomàquet.... el que vulguis, imaginació al poder!

Calories per ració: 350 calories. És un plat ideal per a dietes d'aprimament.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!