Buscar este blog

lunes, 16 de agosto de 2010

CROISSANTS

És estiu i tota cuca viu, i jo tinc tot el temps del món per fer investigacions culinàries!

Aquesta vegada li ha tocat el torn als croissants. Ja feia molt de temps que volia fer croissants autèntics (sense haver d'utilitzar la pasta de full dels supermercats) però mai em decidia, és clar, per la falta de temps.

Doncs ja he aconseguit el meu objectiu i han quedar realment bons.

La recepta l'he tret de la web "directo al paladar", on està molt ben explicat i és difícil equivocar-se.

Per més ajuda hi ha un video al youtube (en realitat en són 3) que també us pot servir. L'enllaç és:


No us desanimeu si veieu que sembla molta feina, perquè no n'és tanta i el resultat és espectacular, almenys, ja que menjeu broixeria, que sigui feta de forma cassolana.
Els podeu farcir tant de dolç com salat ja que la massa té poc sucre , així els podeu adaptar al vostre gust.

Aquí us deixo algunes fotos perquè us agafi ganes de prova'ls!!

Bon profit!!

Els croissants abans d'entrar al forn

Mmmmm....calentets i a punt per ser tastats


Que vagin de gust!!!!

Observacions: Són fantàstics sucats amb xocolata desfeta... o suís, ja total...
Calories per ració: Bastantes, però per un dia... a disfrutar que la vida són 4 dies i 3 de règim! ;)

No hay comentarios:

Publicar un comentario

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!