Després d'uns dies desapareguda, us porto uns productes que trobo que són molt originals per menjar a les terrassetes, ara que comença el bon temps.
Maheso ha llençat una línia de productes precuinats que, enlloc de fregir-se se couen al forn! Increible, oi? I he de dir que queden realment bons.
Una d'elles són les "tortes" de bacallà! Es fan al forn amb poc minuts i queden genials com a apertius acompanyats d'una bona cerveza artesana.
Un altre producte que m'ha sorprés molt han estat aquests bunyols de bacallà que també es couen al forn. Queden molt gustosos i gens greixosos. Acompanyats d'una amanida verda ja tens un primer o plat únic gairebé.
I, finalment per avui, us vull presentar unes croquetes molt divertides. Aquestes sí que s'han de fregir però el resultat us agradarà. Són de diferents colors i sabors, com ara de gintonic. Són croquetes festives per un dia de festa, i hi ha 4 varietats diferents.
A la propera publicació us ensenyo la resta de productes que Maheso ha llençat per aquesta primavera.
A disfrutar!
Bon profit!
Molts bons productes.
ResponderEliminar