Buscar este blog

lunes, 25 de marzo de 2019

Espaguetis de moniato a la bolonyesa

A qui no li agrada la pasta?

No se que deu tenir, que tant a petits com a grans ens agrada tant. El que passa és que amb el pas dels anys, cada vegada costa més digerir-la, o ens tornem intolerants al blat.....

Vaja, que l'edat no perdona. Així que avui us porto una recepta d'espaguetis a la bolonyesa de tota la vida, però enlloc de pasta hi hem posat moniato. I no sabeu "lo resultón" i bo que queda. De veritat, l'heu de fer SI o SI!!!

Ingredients (per a 1 plat):

- 1 moniato
- 1 pastanaga
- 1 all
- 1/2 ceba
- 50 g de carn picada mixta
-  2 cullerades de salsa de tomàquet
- Formatge (opcional)
- sal i pebre
- oli d'oliva extra verge


Preparació:

1. Primer de tot, espiralitzarem el moniato amb un "espiralitzador". Jo vaig fer servir aquest: 

https://www.amazon.es/Espiralizador-verduras-cortador-espaguetis-espiralizador/dp/B07BLS4BCX/ref=asc_df_B07BLS4BCX/?tag=googshopes-21&linkCode=df0&hvadid=324971813508&hvpos=1o4&hvnetw=g&hvrand=14568205658792192908&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=&hvdev=c&hvdvcmdl=&hvlocint=&hvlocphy=1005424&hvtargid=pla-465325522491&psc=1

Reservem.

2. A una paella amb una mica d'oli afegim l'all i la ceba tallats ben petits. Quan canviin de color afegim la pastanaga ratllada i deixem coure uns minuts. 

3. Tot seguit afegim la carn picada i quan aquesta estigui cuita incorporem la salsa de tomàquet. Salpebrem el conjunt i afegim els noodles de moniato. Tapem l'olla i deixem coure el conjunt uns 2 o 3 minuts, fins que estigui cuit.

Evoquem formatge per sobre i a disfrutar com a nens petits!!
Un plaer pel paladar i pels intestins baix en carbohidrats. Ja heu començat l'operació bikini!?

Bon profit!

2 comentarios:

  1. Roser,ben original aq espaguetis, serà quiestió de probarlos.

    ResponderEliminar
  2. Quina capacitat que tens d'innovar...M'encanta la pasta i crec que provaria el teu plat.

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!