Buscar este blog

lunes, 8 de octubre de 2018

Pa de plàtan sense gluten

Sóc d'esmorzars més salats que dolços. Però reconec que, últimament, m'he aficionat als batuts de fruita i verdura. Em donen molta energia i els trobo deliciosos.

Però de tant en tant, m'encanta una bona coca, sobretot si és casolana, sense gluten ni làctics que em fan molt de mal.

Aquesta recepta l'he tret de la web PALEO GLUTEN FREE, són uns craks en elaborar receptes i, a més, segueixen el meu estil de vida i alimentació. 

Doneu-li un cop d'ull que hi ha mil receptes super fàcil i sense culpa.

Ingredients:

- 3 plàtans 
- 3 ous
- 1 tassa de farina d'atmetlla
- 2 dàtils
- 1 cullerada d'oli de coco
- pisca de sal
- 1 culleradeta de bicarbonat
- 1 rajolinet de vinagre de poma


Preparació:

1. La preparació és molt senzilla. Simplement s'han de triturar tots els ingredients excepte 1 plàtan, que el posarem a la superfície a modo de decoració.

2. Ho coem al forn a 200ºC durants uns 30-40 minuts. Fins que al introduir un escuradent, aquest surti ben net.

Jo l'he acompanyat d'una mermelada exprés de figues:

MERMELADA EXPRÉS DE FIGUES:

- 5 figues
- 2 dàtils

* Triturem tots els ingredients i ja ho tenim llest

De fet, és com un puré de figues, més que una mermelada.

Espero que el disfruteu tant com jo, i...

Bon profit!


5 comentarios:

  1. Un buen pan ideal para desayunar y tener la energía necesaria para el dia.
    Bona setmana

    ResponderEliminar
  2. Qué bé et cuides, un capritx sense culpa i que ha d'estar molt bo.
    Petons.

    ResponderEliminar
  3. Jo també sóc més de salat que de dolç, en l'esmorzar, però amb una dolça com aquest, no m'ho, penso dues vegades.
    Exquisit.

    ResponderEliminar
  4. Una buena rebanada en el desayuno y coges energía para toda la mañana

    Abrazos!!

    ResponderEliminar
  5. Jo sóc més d'esmorzars dolços! Per tant...aquest pa de plàtan és ideal per mi!
    Petonets,
    Olga

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!