Buscar este blog

lunes, 28 de mayo de 2018

Pa sense gluten ni farines

jajajaja

"Ja hi tornem a ser, ens torna a treure ingredients...però el pa?? Com fem un pa sense farines??"

El mateix vaig pensar jo quan vaig veure la recepta a un grup que segueixo del facebook. És un pa fet, bàsicament, amb tahine i ous! Realment pensava que tindria una textura i gust més semblant a un bescuit que al pa, però estava equivocada. He descobert un pa deliciós i apte per tots els intolerants, com sempre, i sense llevats! 

Aquest l'heu de fer si o si perquè no té cap complicació!

Ingredients:

- 300 g tahine (pasta de sèsam)
- 4 ous
- 1/2 culleradeta de bicarbonat
- 30 ml vinagre de poma
- 1 cullerada d'herbes de provença
- 1 cullerada de llavors de carbassa
- sal


Preparació:

1. Batem amb una batedora tots els ingredients menys les pipes de carbassa. Posem la massa dins un motlle rectangular, prèviament forrat amb paper de forn, i escampem per sobre les pipes.

2. Ho deixem coure al forn preescalfat a 180ºC durant uns 35-40 minuts.

I llest

Us quedarà un pa així:


És bo sol i tot. I torrat amb un bon pernilet i oli d'oliva ja ni t'explico.

Si el feu m'ho dieu.

Bon profit!


3 comentarios:

  1. Roser, de ben segur que aquest pa, està bonissim.

    ResponderEliminar
  2. Sense farina? Dada dia aprenem coses noves. Qui ho diría per la pinta que no porta farina, doncs es veu amb molt bona pinta.
    Petons.

    ResponderEliminar
  3. Sorprenent! No ho hagués dit mai...
    Gràcies per compartir-ho!
    Petonets i molt bona setmana,
    Olga

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!