Buscar este blog

lunes, 4 de julio de 2016

Pastís crudivegà de llima (raw lime cake) /sense làctics, sense gluten/

Acabarem la temporada amb un pastís fresquet i super sa. Sense làctics, ni farines, ni ous, ni mantegues, ni gelatines. Només es fa amb productes naturals 100% i sabeu el millor de tot? Que no té cocció! Ideal per evitar més caloreta de la que tenim.

A més a més dels blocs clàssics, també podem trobar moltes receptes a través d'aplicacions com Instagram. Concretament segueixo a @myjuicykids_andme. Fa receptes crudiveganes super colorides i molt bones (n'he fet més d'una i us asseguro que el gust és increïble, per ser cru i vegà).

Doncs avui us porto el primer que vaig provar que em va sorprendre pel sabor i per la textura. Un pastís de llima on no calen gaires ingredients. Això si, la majoria els haureu d'anar a buscar a les herboristeries.

Ingredients (per a 3 pastissets):

PER LA MASSA:

- 60 g anacards crus
- 40 g de dàtils (4 o 5 dàtils)
- 1 culleradeta de xarop d'atzavara
- Un pessic de sal

PEL FARCIT:

- 1 alvocat i mig (madur)
- Unes 15 atmetlles (remullades durant 2 hores)
- 50 g de xarop d'atzavara
- 60 d'oli de coco
- El suc de 2 llimes 
- La pell d'una llima


Preparació:

1. Triturarem tots els ingredients de la massa amb un processador i quan estigui ben compacta la posarem a la base d'uns motlles individuals (també el podem posar a un motlle gran). Ho deixem refredar a la nevera.

2. Pel farcit, triturarem tots els ingredients amb la batedora i ho afegirem a sobre la base de la massa. Ho deixem quallar a la nevera unes hores.

3. Al moment de servir, ho treiem de la nevera 30 minuts abans de consumir-ho i ho decorem amb llima i menta.

Boníssimmm!! El repetireu segur per com n'és de bo i de fàcil de fer!!

I com que ja em despedeixo fins al setembre, us porto una altra recepta fresqueta de regal!!

SMOOTHIE GRANITZAT PER MANTENIR EL BRONCEJAT

Ingredients (per 1 batut):

- 1 grapat de maduixes congelades
- 2 taronges
- 1 pastanaga


Preparació:

1. Farem el suc de les taronges i ho afegirem a un vas de batedora. Hi afegim la pastanaga pelada i tallada en rodanxes i les maduixes congelades. Ho triturem bé fins que ens quedi un batut. Afegirem més o menys maduixa depenent de la consistència que vulguem. 

Truquillo: congeleu les maduixes tallades en quarts, així li serà més fàcil a la batedora triturar-les.

I fins aquí!!! 

Ara a disfrutar de l'estiu i de les vacances amb el meu petitó!!! 

Ens veiem al setembre amb noves idees i propostes!!

Bon profit!!

8 comentarios:

  1. Roser , una receta muy original y seguro que buenisima , el smoothie delicioso
    besinos

    ResponderEliminar
  2. Roser, un plat molt sa y deliciòs.

    ResponderEliminar
  3. Mmmm que rico tiene que estar Roser, la verdad que me ha sorprendido, muy sano y tentador y ese smothie mmm sensacional,besos

    ResponderEliminar
  4. Et donc la raò, aquest pastís té molt bona pina i no es gens difícil, a sobre es més sa que qualsevol pastís dels que acostumem a menjar-
    També el smoothie es veu ben bo.
    Gaudeix de les vacances amb el teu petitó.
    Petons.

    ResponderEliminar
  5. !!De vicio!!, cualquiera de las dos preparaciones entran de maravilla con la calor, me encantan.

    Besines

    ResponderEliminar
  6. Fa molt bona pinta, i a més a més saludable i fàcil de fer, així que haurem de provar a fer-lo! un petó.

    ResponderEliminar
  7. Quina bona pinta les dos receptes!! i més sanes no poden ser!! petons

    ResponderEliminar
  8. Deliciós Roser!! Jo cada estic en procés de deixar de menjar qualsevol producte d'origen animal y estic descobrint un món, tot i que encara no he fet cap pastís vegà, pero m'encanta això d'utilitzar només productes naturals com alvocat, fruits secs, oli de coco, dàtils... es un món genial!! A veure quan el provo!!

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!