Buscar este blog

lunes, 6 de junio de 2016

Gelat de café "tipus Magnum"

Alguna vegada he dit que m'encanten els gelats Magnum! El frac, el blanc, l'atmetllat (aquest potser el que més). Heu provat el nou de crema de cacauet?? Boníssim també. En fi, que sóc una amant d'aquest gelat i la seva xocolata.

El Miquel, sempre que anem al Jabalí, un restaurant de Martorell que ens agrada molt, demana per postres un café frappé, però el cuiner mai té gelat de café perquè el seu proveïdor ja no li proporciona. 

Solució: faré el meu propi gelat de café. I, a més, el faré estil Magnum, individual!! 

Ingredients (per a 6-8 gelats):

- 400 ml nata líquida 35% matèria grassa  
- 2 fulles de gelatina
- 5 g café soluble
- 40 g sucre
- 80 ml licor café o crema de licor café

-  COBERTURA: 300 g xocolata amb llet


Preparació:

1. Posem a rehidratar les fulles de gelatina amb aigua freda.

2. Escalfem 100 ml de la nata amb el café fins que començi a bullir, retirem i afegim les fulles de gelatina rehidratades. Remenem fins que es fonguin.

3. Barregem la nata amb la gelatina amb la resta de nata, el sucre i el licor. Triturem i ho afegim en motlles de gelat. Ho deixem congelar d'un dia per l'altre.

4. Al dia següent, desfem la xocolata al bany maria i cobrim els gelats, un en un, amb la cobertura de xocolata amb llet. Ho congelem ràpidament i, un cop tot congelat i pres ja ho podrem saborejar.

Ha quedat molt bé per la facilitat que té!!

Ja és temps de gelats!! Animeu-vos a fer-ne al vostre gust!! És molt divertit i estan molt bons!

Bon profit!

5 comentarios:

  1. Es veu un interior cremòs i la part de fora ben cruixent amb la xocolata. M'agraden els gelats de café i aquest m'el pendría ara mateix.
    Petons.

    ResponderEliminar
  2. Quina passada!!!, tan cremós i gustos`. hmmm

    ResponderEliminar
  3. Dic el mateix... quina passada!!! M'emporto la recepta!T'han quedat fantàstics!! petó

    ResponderEliminar
  4. Roser , con lo que a mi me gustan los helados , este que hiciste me parece lo mas de lo mas , que ricura
    besinos

    ResponderEliminar
  5. Caray Roser que bueno este helado casero¡
    peto

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!