Buscar este blog

lunes, 11 de mayo de 2015

Remenat d'ous amb foie, pols de ceps i pernil

M'encanten les truites i els remenats, i no tinc gaires d'aquestes receptes al bloc.

Els ous són bons de totes les formes i coccions. Normalment faig truites i ous durs, els ferrats és només per ocasions especials. 

Avui us porto un remenat amb un trosset de foie (micuit, del bo) que corria pel congelador de casa els meus pares, pols de ceps deshidratats (la polseta que queda al fons de la bossa i que a vegades no sabem què fer-ne) i encenalls de pernil ibèric que havia comprat per l'ocasió. Ja que ens hi posem, ho fem bé, no?!

Ingredients (per a 2 persones):

- 3 ous de gallines feliçes
- 2 cullerades de llet
- Trosset petit de foie
- Mitja culleradeta de pols de ceps
- Encenalls de pernil salat
- Oli
- Sal


Preparació:

1. Batem els ous juntament amb la llet, un pessic de sal i la pols de ceps.

2. Posarem a escalfar una paella amb una mica d'oli. Quan aquesta hagi agafat temperatura, afegim els ous i el foie a trossets.

3. Donem unes quantes voltes als ous, a foc mig-alt, durant 1 minut, de manera que es cuinin però quedin melosos al mateix temps.

4. Retirem del foc i hi afegim els encenalls de pernil salat. Remenem una altra vegada i....

Crostó en mà i disfrutar!!

Mira que arriba a ser un plat senzill, però deliciós!

Bon profit!

14 comentarios:

  1. Un remenat de luxe, facil de fer i bonissim per menjar.

    ResponderEliminar
  2. Perfecte! els pernils li dónen una certa categoria als remenats que han de ser-hi si o si...el pa fa una fila tremenda.

    ResponderEliminar
  3. Els ous no poden faltar!! Et trauen d'ub inprevist amb plats boníssims, con aquest remenat que diu menja'm...!! Bona setmana

    ResponderEliminar
  4. MMmmmmm......boníssim!!! Tinc tots els ingredients, així que......no tardarà gaire en caure!!!
    Petonets,
    Olga

    ResponderEliminar
  5. Un altre plats espectacular!!! Segur que és MOLT bo!! :)
    Petons

    ResponderEliminar
  6. Ya te digo, has limpiado el congelador y la despensa y te ha salido un revuelto delicioso. Besos

    ResponderEliminar
  7. Un revuelto de los que me encantan fácil y deliciosamente rico.
    Peto

    ResponderEliminar
  8. Que revuelto mas rico te ha quedado, ademas facil de hacer, me ha encantado. Mil besicos cielo

    ResponderEliminar
  9. Els remenats no tenen cap secret, aparentment... però si els "retoquem" amb ingredients extra, com has fet... queda de luxe!
    Marta

    ResponderEliminar
  10. Hola Roser, ara jo també em quedo al teu blog i espero que de postres em posis el trifàsic de Baileys.
    El mi-cuit no m'agrada gaire, encara que amb el remenat potser queda la seva textura més dissimulada. El pernil si que m'agrada i molt!!
    Petons.

    ResponderEliminar
  11. Roser , los revueltos me encantan y este lo encuentro delicioso
    besinos guapa

    ResponderEliminar
  12. El compro tot, però per mi sense el foie!
    Deliciós, una manera diferent de menjar ous, super gustosa i boníssima!

    ResponderEliminar
  13. Me pasa igual, me encantan los revueltos y casi no tengo en el blog, este es de premio, muy bien elegidos los ingredientes

    Abrazos y buena semana!!!

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!