Buscar este blog

lunes, 15 de diciembre de 2014

Raviolis casolans de butifarra i salsa de cama-grocs

Heu provat mai de cuinar amb pasta wonton? Aquella que fan servir els xinos per fer les empanadilles al vapor o els rollitos de primavera....

Quan ho proveu, no deixareu de comprar-ne. Amb 3 minuts està cuita i tan pot servir per fer raviolis, per fer canelons, lasanyes, rotlles fregits....és tan versàtil!!

Avui una proposta de finals de temporada o extra-temporada! El clàssic butifarra amb bolets d'una manera més sofisticada, però gens complicada. Apunteu!

Ingredients (per a dos persones):

- 12-16 làmines de pasta wonton
-1 butifarra

PER LA SALSA:

- 150 g cama-grocs
- 2 alls
- 250 ml caldo de pollastre
- 10 g maicena

- Sal
- Oli
- Orenga


Preparació:

1. Per la salsa, dorarem els alls tallats a una paella amb una mica d'oli. Quan començin a agafar color hi afegirem els cama-grocs ben nets i els saltejarem uns minuts. Seguidament hi afegim el caldo de pollastre amb la maicena dissolta i deixarem bullir tot el conjunt uns 2 minuts. Reservem.

2. Tallarem la butifarra en rodanxes i la saltejarem a una paella amb oli i sal. Per fer els raviolis, agafarem una làmina de pasta wonton, hi posem una rodanxa de butifarra al centre i tanquem el ravioli amb l'ajuda d'aigua (fa de pegament), i li donem la forma que vulguem, només hem de tenir en compte que quedi ben tancat perquè a l'hora de bullir-lo no es desmonti el ravioli.

3. Quan tinguem tots els raviolis fets, els posem a bullir dins una olla amb aigua durant uns 3 minuts. Escorrem i ho afegim dins la paella on teniem reservada la salsa de cama-grocs. Escalfem uns minuts tot el conjunt i ja ho podem servir. Decorem el plat amb una mica d'orenga sec

No em direu que es díficil! I els ingredients són molt senzills, tot i que sempre els podeu substituir per altres. L'únic inconvenient és trobar la pasta wonton, que només la venen en botigues xineses especialitzades.

Animeu-vos a sorprendre!

Bon profit!

11 comentarios:

  1. Roser , un plato con una pinta deliciosas , seguro que esta para chuparse los dedos
    besinos guapa

    ResponderEliminar
  2. m'encanta el wonton, probaré aquesta recepta ummm, que bona

    ResponderEliminar
  3. Ja n'he fet fa temps de raviolis amb aquesta pasta, queda super bé! però casualitats a la cuina, aquest diumenge vaig fer wontons de xocolata!

    ResponderEliminar
  4. La wonton es una pasta muy versatil y siempre tengo en el congelador.Buenos raviolis con este relleno
    Peto

    ResponderEliminar
  5. Un altra de wonton...ja trigo a provar-la...Quina combinació més bona d´ingredients que li has posat.

    ResponderEliminar
  6. M'has convençut i investigaré on puc comprar wonton a Lleida... i m'hi fico! aquest farcit m'ha encantat ;). Un petó!

    ResponderEliminar
  7. M'encanta la combinació i la idea de tot el plat, amb la pasta wonton ha de quedar boníssim i molt fàcil.

    ResponderEliminar
  8. Qué buen plato Roser y muy sencillo, saborazo de plato. Besos

    ResponderEliminar
  9. Ara que s'acosta l'hora de dinar ja en menjaria un bon plat. Quina combinació tan bona i original.
    Un petonàs

    ResponderEliminar
  10. Ostres doncs no l'he utilitzat mai, però m'ho apunto i ja ho provaré, perquè realment val la pena!! T'han quedat genials, quina pintassa que té aquest plat!! Salivera total! hehehe

    Una abraçada guapa!!

    ResponderEliminar
  11. Un plat senzill ràpid de fer i boníssim.

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!