Buscar este blog

lunes, 22 de diciembre de 2014

Musclos en tempura amb mermelada de pebrot vermell

Estem en plenes èpoques nadalenques, farcides de dinars, sopars, torrons, polvorons.....un no parar vaja! I encara ens queda el pitjor.

Com que sé que molts necessiteu idees d'aperitius, còctels i postres varis, avui us porto una recepta d'aperitiu que us encantarà, a part de ser ben econòmica, ideal pels qui no ens ha tocat la loteria avui!

Ingredients (per a 4 persones):

- 12-16 musclus (poden ser congelats)
- 115g de farina per tempura Santa Rita
- 150 ml d'aigua freda
- Pebre vermell picant

- Oli de girasol (per fregir)

- Mermelada de pebrot vermell La Fageda


Preparació:

1. Primer de tot descongelem o netejem els musclus. Ens ha de quedar només la carn, res de valves.

2. Barrejarem la farina amb l'aigua i una mica de pebre vermell picant, fins que no ens quedi cap grumoll. Amb un escuradents, punxem el musclo i l'introduïm dins la tempura.

3. Quan l'oli estigui ben calent, fregim els pintxos de musclo a la tempura fins que agafin color daurat. Escorrem l'excès d'oli i ho acompanyem amb una mica de mermelada de pebrot vermell.

Un aperitiu de luxe sense haver-se de rascar gaire la butxaca.

Moltes gràcies a la cooperativa La Fageda per fer-me arribar aquests productes tan bons, unes mermelades que són ideals per acompanyar els nostres formatges, els nostres magrets o els nostres plats nadalencs.


Bon profit i molt Bon Nadal!!

Ens veiem abans de cap d'any, per presentar-vos el còctel de les festes!

7 comentarios:

  1. Estupenda propuesta para estas fiestas, he comido los mejillones en tempura, pero no se me ha ocurrido nunca combinarlos también con mermelada

    Bon Nadal i una forta abraçada!!!

    ResponderEliminar
  2. Hace poco que tambien hice unos mejillones en tempura y estaban muy buenos como estos tuyos y la mermelada de la fageda debe de ir de maravilla¡¡
    Bon Nadal Roser¡
    Peto

    ResponderEliminar
  3. Menos mal que comemos de maravilla Roser, así se nos quitan las penas de la lotería, jaja...Me gusta este aperitivo, una combinación que no he probado y que tiene que estar riquísima. Besos guapa y feliz navidad

    ResponderEliminar
  4. Buenos días Roser. Que entrante o aperitivo mas rico y original, para tenerlo esta fiestas en casa. Me parecen muy buenos estos mejillones en tempura, con esa mermelada de pimientos.
    Te deseo que pases unas muy felices fiestas y un prospero año nuevo 2.015 y que venga cargado de todo lo bueno para ti y todos los tuyos.
    Un beso Paco

    ResponderEliminar
  5. Quin bon maridatge Roser, segur que el posem en pràctica aquest Nadal. Una abraçada!

    ResponderEliminar
  6. Un bonissims aperitiu de Nadal.
    Bon Nadal i millor Any 2015, pe tota la teva familia i tú, naturalment.

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!