Buscar este blog

lunes, 17 de noviembre de 2014

Petit suisse de maduixa

M'encanta el sabor del petit-suisse. De petita només podia triar entre el natural i el de maduixa, i potser el natural m'agradava més. Els heu arribat a congelar mai??! Són bonissims a l'estiu! Jo recordo que els congelava ficant-li un pal de fusta dels del magnum que em menjava (en aquella àpoca era molt fan dels magnums..).

Fa temps vaig veure per la televisió, no sé on, la recepta del petit suisse de maduixa. La vaig fer i em va encantar. Desde llavors que no l'he tornat a fer i clar, la recepta vés a saber on va anar a parar.

Remenant per la xarxa he trobat una recepta que a casa ha tingut èxit i he pensat que estaria bé compartir-la amb vosaltres, si no és que ja la coneixeu. Té el mateix sabor, tot i que la textura és una mica més espessa. Tot i així us animo a fer la prova, un petit-suisse fet a casa sempre és més bo i molt més econòmic!! 

Amb aquestes quantitats em van sortir uns 7 petit-suisse!

Ingredients:

- 500 ml llet sencera
- 1 paquet de gelatina de maduixa
- 200 ml nata per cuinar
- 200 g formatge cremós
- 50 g sucre

 
Preparació:

1. Posem la meitat de la llet a escalfar en un cassó i quan estigui a punt de bullir hi afegim la gelatina de maduixa en pols i remenem fins que es desfaci del tot. Retirem del foc, afegim la resta de la llet, la nata, el formatge cremós i el sucre.

2. Ho batem bé perquè s'integrin tots els ingredients i ho evoquem en vasets de iogurts. Ho deixem refredar a la nevera fins que refredi!

I ja estarà llest per menjar!

Si sou fans del sabor del petit-suisse de maduixa no deixeu de fer aquest postre, us agradarà!

Bon profit!

11 comentarios:

  1. lo hice en un curso de quesos y la verdad es q fue una maravilla!!! luego lo he preparado en casa y la verdad q es una maravilla. Este tuyo impresionante

    ResponderEliminar
  2. Jo també els congelava, molt bona recepta!

    ResponderEliminar
  3. A mi també m'agradaven moltíssim i ma mare sempre diu que si no fos pels petit suisse, ja no hi seria, perquè moltes vegades era la única cosa que em menjava! hahaha

    He vist en varies ocasions aquesta recepta en diferents llocs i sempre m'he quedat amb les ganes de provar-la de fer, així que a veure si m'hi animo, que pinta genial!

    Un petó guapa!

    ResponderEliminar
  4. Mira Roser una cosa en la que no nos parecemos, a mí no me hacía especial gracia este postre, no era algo que le pidiera a mi madre, pero como sabes que soy de cosas caseras, seguro que así sí me lo como bien, como una buena niña,jeje... Besos

    ResponderEliminar
  5. Ostres però quina recepta més bona i més senzilleta! Això directe a la de pendents, tot i que segur que no trigo gaire a fer-los, amb l'excusa que seran pel mini, jajaja!

    Petons!

    ResponderEliminar
  6. Ei, Roser!! Aquest petit suisse és un triomf!! Queda apuntadíssim!! Petons guapa.

    ResponderEliminar
  7. Tinc la recepta de petit suis pendent de fa molt temps, i ara al veure la teva m'han entrat unes ganes enormes!!! Petons

    ResponderEliminar
  8. mmm... crec que a tots ens porta records de la infància :)
    Ja fa temps que no en faig, amb la teva recepta m'hi has fet pensar... aquest finde en tornaré a fer!

    ResponderEliminar
  9. Queda una mica més espessa però és brutal! mmmm....

    ResponderEliminar
  10. Aquests teus molt millor que els comprats, quina bona pinta!!! així una mica més consistents encara m'agraden més.
    Un petonàs

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!