Buscar este blog

lunes, 14 de julio de 2014

Gambetes i potetes de calamar al allet i picant

Avui us porto un aperitiu per anar fent gana abans de l'arròs o el pollastre a l'ast del dinar de cap de setmana! 

És tan fàcil de fer que no cal ni explicar-vos la recepta! Però mai està de més, i a sobre avui us porto un truquillu: què podem fer amb les potes de calamar o sèpia que no sabem com aprofitar-les?

Ingredients:

- 150 g de gambes i potes de calamar
- 2-4 grans d'alls
- 2 bitxos verds
- Oli d'oliva
- Sal maldon
- Pebre vermell
 

Preparació:

1. Posem una paella al foc amb un rajolí d'oli, els alls laminats i el bitxo tallat per la meitat. Deixem daurar-ho!

2. Quan l'all començi a agafar color, afegim les gambetes i les potes escorregudes i saltejem un minut.

3. Presentem amb un polsim de pebre vermell (picant o no!) i una mica de sal maldon!

...i un tinto de verano o una clareta ben fresca....


Això és disfrutar de l'estiu....i que del dinar se'n preocupi un altre!

Bon profit!

8 comentarios:

  1. Una tapa boníssima, Roser!! petó

    ResponderEliminar
  2. M'encanta el toc picant a les tapes!! un petó!

    ResponderEliminar
  3. Roser , que bueno , con su ajito y picantito , hummm , me apunto a ese aperitivo
    besinos guapa

    ResponderEliminar
  4. recepta senzilla, saborosa i per sucar-hi pa

    ResponderEliminar
  5. Un platillo fantàstic! Fa venir la gana...
    Marta

    ResponderEliminar
  6. Éxito asegurado Roser, ya ves, rápido de preparar y de comer!! Besicos guapa

    ResponderEliminar
  7. Que hambre me esta entrando, viendo tu receta, besos
    Sofía

    ResponderEliminar
  8. mmm.... una tapeta ideal per degustar a la terrasseta... Deliciós!

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!