Buscar este blog

miércoles, 30 de julio de 2014

Crumble de préssec amb gelat de vainilla La Fageda

Amb aquesta entrada vull...... 

Donar les gràcies a la cooperativa La Fageda, pels gelats que m'han fet arribar, sempre tan bons i tan agraïts.

Despedir-me fins al setembre, si, m'en vaig de vacances, i no unes simples vacances, m'en vaig a La Habana i a Riviera Maya, necessitava un viatge ben llunyà!! Espero tornar amb moltes idees!

I, finalment, m'auto-felicito pels 4 anys que porto mantenint aquest bloc i que tantes alegries m'ha donat!!

Ingredients (per a 3-4 racions):

- 2 préssec
- 1 xarrup de mistela
- 1 cullerada de sucre

- 40 g farina
- 20 g sucre
- 25 g mantega
- 20 g atmetlla filetejada
- 1 baina de vainilla

- Gelat de vainilla i nous de macadàmia de La Fageda


Preparació.

1. Tallar els préssecs a daus i disposar-los en un recipient pirex (apte pel forn), juntament amb la cullerada de sucre i el rajolí de mistela.

2. A part, barrejarem amb l'ajuda de les mans, la farina, el sucre, la mantega i l'interior d'una baina de vainilla. Quan haguem obtingut una pasta homogènea l'escamparem per sobre els daus de préssec, juntament amb l'atmetlla filetejada, a mode de crosta, i ho courem al forn preescalfat a 180ºC durant uns 20 minuts, fins que veiem que s'ha format una crosta daurada.


3. Finalment, servirem la porció de crumble amb una bola de gelat de vainilla!

El contrast fred del gelat amb el calent del crumble és espectacular!!

Feu la prova!


Bon profit!

I fins septembre!!!

16 comentarios:

  1. Ostres noies, doncs a gaudir moltíssim d'aquestes vacances tant genials i tant merescudes i enhorabona pels 4 anys!! :)

    La recepta d'avui, com m'agrada! El crumble amb la fruita és brutal! I amb aquest gelat... encara més!!

    Una abraçada guapa, bon viatge i fins a la tornada!

    ResponderEliminar
  2. Felicitats pel quart aniversari del bloc i per la recepta tan maca que ens presentes ;) Ara bé, la millor foto de totes, és l'ultima. Una abraçada i bon voyage!!

    ResponderEliminar
  3. Que vagi molt bé l'estiu Roser! A gaudir de les vacances. Petonets

    ResponderEliminar
  4. delicioso ante todo, pero lo primero felicidades x el cuarto aniversario del blog. me encanta la receta

    ResponderEliminar
  5. Roser, tens molta raò, el iogurts La Fageda estan molt bons i la teva crumble, bonissima.
    BOnes vacances-

    ResponderEliminar
  6. Roser preciosa , te vas dejando un postre rico de verdad , para dejarnos buen sabor de boca verdad?.
    Pasalo muy bien ( conozco La Habana y me encanto ) y aqui estaremos esperandote
    besinos y buen viaje

    ResponderEliminar
  7. Buenos días Roser. Un postre buenísimo el que has preparado para despedirte por vacaciones. Este crumble de melocoton con helado y el toque de mistela, tiene que estar de muerte.
    Espero que disfrutes de tus merecidas vacaciones y descanses, bueno lo de descansar es un decir, porque viendo los lugares que vas a visitar no se yo si vas a tener tiempo.
    Muy felices vacaciones.
    Un beso Paco

    ResponderEliminar
  8. Molt bones vacances!! (i quina enveja!!)
    Petons!!

    Cuina d'emergencia
    http://cuinademergencia.blogspot.com

    ResponderEliminar
  9. Mmmm els crumbles m'encanten!! i acompanyat amb gelat de la Fageda ha de quedar espectacular! Felicitats pels 4 anys i a gaudir d'aquestes súper vacances, un petonàs!

    ResponderEliminar
  10. Qué relajadica se te ve, anda que no sabes de la vida, un viaje fantástico, aunque yo con lo calurosa que soy eligiría el lugar más frío del mundo, jejeje...el postre maravilloso. Disfruta guapa, felicidades por tus 4 años y felices vacaciones

    ResponderEliminar
  11. Mi querida amiga, te despides con un bocado dulce y delicioso, te deseo un feliz verano, ya veo que estas en esas preciosa playita que seguro sera como el paraiso. Mil besicos y hasta tu vuelta

    ResponderEliminar
  12. Que postre tan bueno, con el helado buenísimo.
    Feliz verano
    Besos
    Cocinando con Montse

    ResponderEliminar
  13. Una manera sensacional d'acomiadar-se per l'estiu.
    Que passis unes bones vacances, ens veiem el setembre!

    ResponderEliminar
  14. El crumble tiene que estar de muerte, y con el helado, más rico todavía.
    Menudas vacaciones, ¡que lo pases bien!.
    Besos.

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!