De vegades veus receptes que els teus companys penjen a les xarxes socials i penses, això ho he de provar!!
Doncs aquesta idea me la va donar la Zoe, anima't a cuinar més que quan t'hi poses fas meravelles!!!
És un paté vegetal apte per tothom!! I el més bo és que està boníssim!!
Ingredients:
- 1 ceba tendra
- 300 g xampinyons
- salsa de soja
- suc 1/3 de llimona
- Sal, pebre
- Herbes provençals
- 2 cullerades de pa ratllat o panko
- Oli d'oliva
Preparació:
1. Daurem la ceba a una paella amb un rajolí d'oli. Seguidament afegim els xampinyons talladets i un rajolí de salsa de soja.
2. Un cop els xampinyons estan cuits els posem en un vas de batedora i hi afegim el suc de llimona, les herbes i el pa ratllat.
3. Triturem fins obtenir la textura que desitjem, afegint més o menys pa ratllat.
I ja el podem disfrutar amb pa, sol, natxos com els que us presento, fregint triangles de tortitas de blat de moro mexicà.....
Tothom ho ha de tastar !! No només els vegans....
Bon profit!
una idea original per fer un patè diferent! M'ha fet gràcia, nosaltres a casa també ho fem, això de fregir les tortillas mexicanes, i tallar-les en triangles, perquè ens agraden més que els nachos!
ResponderEliminarHa de quedar ben gustós!
ResponderEliminarI per sucar-hi les tortitas, és molt bona opció.
Ha d'estar molt bo! i com tinc dos veganes a la colla me'l quedo! petó
ResponderEliminarhummmmmmmm per lleparse els dits
ResponderEliminarO i tant que ha de ser deliciós!!!!! Això s'ha de provar
ResponderEliminarpetonets
No sabia ben bé com es fa el paté casolà...i no es díficil, així com tu ho expliques...M´encanten els nachos...per tant, els teus triangulets queden a pendents.
ResponderEliminarM'encanten els patès vegetals, n'hem fet de bolets, ara caldrà tastar aquest!
ResponderEliminarHa de ser boníssim!! a més de saludable.
ResponderEliminarJo me'l demano amb nachos!!
ResponderEliminarEls patés vegetals m'agraden molt, ara ja tinc un més per a propers sopars amb convidats, serà una taula ben assortida de patés com aquest!
Petons!
Roser ,un pate estupendo y sano ,ademas acompañado de esos nachos caseros ,que mas se puede pedir
ResponderEliminarbesinos guapa
Roser, un paté saludable i molt bo!!
ResponderEliminarQue bo de xampinyons!! El tindrem que provar. Petons
ResponderEliminarQue bueno!! Con unas tostadas tiene que estar riquísimo.
ResponderEliminarBesos
Cocinando con Montse
Ostras!!! Esto m lo apunto debe estar buenísimo!! Ñamm
ResponderEliminarQué sencillo, a mí se me ocurre que tiene que ser un perfecto acompañante para un buen vino
ResponderEliminarAbrazos
M'encanta que sigui un patè vegetarià, ja que els tradicionals no em van massa. El provaré, per aperitiu queda súper original i segur que boníssim! petons!
ResponderEliminarun buen pate vegetal y buen acompañamiento con las tortitas¡
ResponderEliminarPeto
Ostras qué paté tan rico Roser, no lo he probado!!! Tengo que ponerle solución ya, seguro que me chifla. Besos
ResponderEliminar