Buscar este blog

martes, 5 de febrero de 2013

Sopa de miso amb wanton

Avui toca dia de desintoxicació!!!!

Amb una sopeta japonesa de miso, amb algues i una pasta que fan servir molt els asiàtics, la dels rotllets de primavera, la pasta wanton! 

Segurament molts direu, no ho faig perquè no sé què és això del miso ni on el puc comprar. Bé, no cal que li poseu si no en teniu, però el miso és una pasta de soja fermentada que la podeu trobar a l'herboristeria. Té moltes propietats saludables i és apte per tothom. N'hi ha de blanc, vermell i negre.

Us animo a que el compreu i l'afegiu a les vostres sopes i cremes. Obtindreu un plat molt més complet nutricionalment i el paquet us durarà molt, molt i mooolt!!

Ingredients (per una persona):

- 250 ml d'aigua mineral
- 1 cullerada sopera d'alga wakame
- Un trosset de tofu
- 1 cullerada sopera de ceba triturada
- 2 làmines de pasta wanton
- 1 culleradeta de miso blanc
- Salsa de soja
- Oli d'oliva


Preparació:

1. Poseu en un cassó l'aigua, juntament amb l'alga wakame a trossets petits, el tofu a daus, la ceba i les dues làmines de wanton.

2. Deixeu bullir uns 5 minuts. Finalment afegim un rajolí de salsa de soja i un altre d'oli. Apartem del foc i afegim el miso, vigilant que es desfaci bé per tota la sopa.

Emplatar i saborejar!

Té un gust gairebé igual al de les sopes que us preneu als restaurants japonesos, però feta a casa i ja veieu, amb només 5 minuts!! I queda un plat ben complet!

Un sopar per compensar dinars contundents!

Bon profit!
 

17 comentarios:

  1. És veritat que diuen que és molt nutritiu, a veure si m'animo a incoporar-lo a les emves sopes ;)

    ResponderEliminar
  2. Hace poco que la probe y me gusto mucho
    besos

    ResponderEliminar
  3. mmm! Aquestes sopes m'encanten, Roser! Quan anem al restaurant, però, mai trobo qui la vulgui compartir i com que normalment a un japo demanes tapes per partir... per això, de tant en tant, també la faig a casa! Cadascú amb les seves variants. Ara me n'has fet venir ganes, he he. Petons!

    ResponderEliminar
  4. Doncs l'haurem de provar perquè mira que fa una bona pinta!!
    Petons

    ResponderEliminar
  5. Fa temps que havia sentit parlar d´aquesta sopa, però mai l´he feta a casa.
    Petons

    ResponderEliminar
  6. No he probado algunos de los ingredientes de esa sopa, pero algo me dice que bien calentita debe sentar la mar de bien
    Besitos

    ResponderEliminar
  7. Avui estic destemplada i aquesta sopa em cauria molt bé!
    Nani

    ResponderEliminar
  8. Roser ,nunca probe el miso ,pero si tu lo preparas ,seguro que esta bueno
    besinos

    ResponderEliminar
  9. Roser, me viene tu receta de perlas, ayer mi hija me vino con miso que compro en la herboristeria,( es muy dada a las cosas naturales especialmente las japonesas) Y me dice: mamá me tienes que preparar una sopa de miso", claro que yo la he comido en numerosas ocasiones en restaurantes japoneses, pero hacerla yo, como que no. Así que tengo los demás ingredientes y te cojo la receta, a ver que tal me sale.
    Un beso.

    ResponderEliminar
  10. Segur que està molt bona! A cuidar-nos!! Petons

    ResponderEliminar
  11. Ultimament ens estem aficionant a la cuina japonesa i vam anar a fer un curs de plats calents a on ens van ensenyar a preparar miso.
    A part de ser molt bona, és molt més fàcil de preparar del que sembla!
    ptns!!

    ResponderEliminar
  12. no conéc molt la cuina japonesa, però veig què m´agradaría molt, bsts

    ResponderEliminar
  13. Conèc una botigueta que tenen molt tipus d'aliments de cuines diverses. Em ve de gust probar la recepta, per variar una mica.
    Gràcies, guapa!!!

    ResponderEliminar
  14. Me paso por tu casa a por un platito ^.^ ñam ñam Que rica!
    Un beso
    Recetas de una gatita enamorada

    ResponderEliminar
  15. quina recepta més oriental Roser!!! molts petonets guapa

    ResponderEliminar
  16. Me encantan estas sopas orientales, tienen sabor diferente, pero ahí está la gracia. Besos

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!