Buscar este blog

viernes, 16 de septiembre de 2011

Puros dolços

Sabeu? La primera vegada que vaig provar el tabac, va ser a través d'un puro! Quin humor oi??! El tema va ser el següent: els meus pares van voler encentre un puro que els va sobrar d'un casament. Jo, que no recordo que estava fent, vaig entrar a la cuina i allà me'ls vaig trobar.
-Vols provar-ho? - em van dir. I jo - Vale! Mai més he tornat a fumar un puro, bé ni un puro ni un cigar (que també en vaig tenir prou amb una vegada).
L'entrada d'avui, doncs, va de puros, però d'aquests, en repetiria una vegada i una altra. Els vaig fer amb restes d'ingredients que corrien per la nevera, i van quedar molt bons!

És que tenint sobres de pasta fil·lo (que va sobrar d'un aperitiu que aviat publicaré), llet condensada (del baileys), atmetlla caramelitzada i fideus de xocolata (que van sobrar de les trufes), com creieu que deuen estar aquests ingredients "juntos y revueltos", si els 4 per separat ja són bons?
Per saber-ho només cal que feu la prova!!

Ingredients:

- Pasta fil·lo
- Llet condensada
- Atmetlla caramelitzada
- Fideus de xocolata i de colors

Preparació:

1. Agafem la meitat d'un full de pasta fil·lo i li untem una culleradeta (o cullerada) de llet condensada per sobre, una mica d'atmetlla caramelitzada, i uns quants fideus de xocolata

Penseu que les quantitats són a ull, segons els gustos de cadascú. Qui li agradi més la xocolata, que posi més fideus...

2. Emboliquem la pasta fil·lo com si d'un puro es tractés. No cal unir les dues puntes, només cargolant la pasta ja queda bé.

3. Amb el forn preescalfat a 250º, introduïm els puros o purets, i els deixem coure uns minuts, no gaires, fins que la pasta fil·lo es torni daurada (ho hem d'anar vigilant per evitar que es cremi).

Només queda treure'ls del forn i ja ens els podem "fumar"


ADVERTIMENT: Vigileu amb les quantitats que "el que no mata, engreixa"

Que aprofiti!!!


15 comentarios:

  1. quina bona pinta que tenen! una molt bona idea de recepta ideal per a llaminers :)

    salutacions!

    ResponderEliminar
  2. PUes que bien que nunca más lo probaste, porque yo no empecé por un puro sino con un cigarro y hasta ahora.
    Esos purito stuyos tienen que estar deliciosos, precisamente como comentas, por los ingredientes que llevan.
    Besitos

    ResponderEliminar
  3. Jo no he fumat mai, però ara mateix et demanava uns quants puros d'aquests!
    Petons

    ResponderEliminar
  4. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

    ResponderEliminar
  5. Jo tampoc son fumadora...però un puret dolç no m´amargaria gens.

    ResponderEliminar
  6. Jo tampoc fumo. Però amb aquest purets ens podem viciar molt!! jejej
    Quina bona idea, s'ha d'aprofitar tot el que tinguem, encara que siguin sobres no s'ha de tirar mai res, poden sorgir coses delicioses com la teva recepta.
    Petons.

    ResponderEliminar
  7. Home, amb aquests puros qualsevol es podria enganxar a fumar! Han de ser boníssims!!
    Petonets
    Sandra

    ResponderEliminar
  8. Otra no fumadora, aunque uno de esos no me podría resistir, qué ricos!!
    Un besito

    ResponderEliminar
  9. ´Roser ,yo tampoco fumo ,pero estos puritos tuyos si los tengo ,no queda uno jaja
    Besinos

    ResponderEliminar
  10. Delicioso sin duda, una receta bien rica
    Besos

    ResponderEliminar
  11. Jo també prefereixo aquests puros que els altres! Quina mala experiència, je je je...
    Aquests han de ser de vici total!

    ResponderEliminar
  12. Jo no he provat mai un puro, només amb l'olor n'he tingut prou jeje
    Pero d'aquest segur que m'en menjo 4 ó 5 de cop XDDD

    ResponderEliminar
  13. Aquestes receptes improvisades sempre solen sorprendre. Com no havien d'estar bons amb aquests ingredients??? Jo també en preparo farcits de ganache de xocolata quan me'n sobra d'alguna altra recepta. Haurem de tastar el teu invent......
    Petonets

    ResponderEliminar
  14. Quina bona pinta nena!!!!! m'ancanta!!!
    Petonets

    ResponderEliminar
  15. Fa molt de temps que tinc ganes de fer una recepta amb pasta fil·lo però no m'hi acabo de decidir.
    Petons.

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!