Sabeu? La primera vegada que vaig provar el tabac, va ser a través d'un puro! Quin humor oi??! El tema va ser el següent: els meus pares van voler encentre un puro que els va sobrar d'un casament. Jo, que no recordo que estava fent, vaig entrar a la cuina i allà me'ls vaig trobar.
-Vols provar-ho? - em van dir. I jo - Vale! Mai més he tornat a fumar un puro, bé ni un puro ni un cigar (que també en vaig tenir prou amb una vegada).
L'entrada d'avui, doncs, va de puros, però d'aquests, en repetiria una vegada i una altra. Els vaig fer amb restes d'ingredients que corrien per la nevera, i van quedar molt bons!
És que tenint sobres de pasta fil·lo (que va sobrar d'un aperitiu que aviat publicaré), llet condensada (del baileys), atmetlla caramelitzada i fideus de xocolata (que van sobrar de les trufes), com creieu que deuen estar aquests ingredients "juntos y revueltos", si els 4 per separat ja són bons?
Ingredients:
- Pasta fil·lo
- Llet condensada
- Atmetlla caramelitzada
- Fideus de xocolata i de colors
Preparació:
1. Agafem la meitat d'un full de pasta fil·lo i li untem una culleradeta (o cullerada) de llet condensada per sobre, una mica d'atmetlla caramelitzada, i uns quants fideus de xocolata
Penseu que les quantitats són a ull, segons els gustos de cadascú. Qui li agradi més la xocolata, que posi més fideus...
2. Emboliquem la pasta fil·lo com si d'un puro es tractés. No cal unir les dues puntes, només cargolant la pasta ja queda bé.
3. Amb el forn preescalfat a 250º, introduïm els puros o purets, i els deixem coure uns minuts, no gaires, fins que la pasta fil·lo es torni daurada (ho hem d'anar vigilant per evitar que es cremi).
Només queda treure'ls del forn i ja ens els podem "fumar"
ADVERTIMENT: Vigileu amb les quantitats que "el que no mata, engreixa"
Que aprofiti!!!
quina bona pinta que tenen! una molt bona idea de recepta ideal per a llaminers :)
ResponderEliminarsalutacions!
PUes que bien que nunca más lo probaste, porque yo no empecé por un puro sino con un cigarro y hasta ahora.
ResponderEliminarEsos purito stuyos tienen que estar deliciosos, precisamente como comentas, por los ingredientes que llevan.
Besitos
Jo no he fumat mai, però ara mateix et demanava uns quants puros d'aquests!
ResponderEliminarPetons
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.
ResponderEliminarJo tampoc son fumadora...però un puret dolç no m´amargaria gens.
ResponderEliminarJo tampoc fumo. Però amb aquest purets ens podem viciar molt!! jejej
ResponderEliminarQuina bona idea, s'ha d'aprofitar tot el que tinguem, encara que siguin sobres no s'ha de tirar mai res, poden sorgir coses delicioses com la teva recepta.
Petons.
Home, amb aquests puros qualsevol es podria enganxar a fumar! Han de ser boníssims!!
ResponderEliminarPetonets
Sandra
Otra no fumadora, aunque uno de esos no me podría resistir, qué ricos!!
ResponderEliminarUn besito
´Roser ,yo tampoco fumo ,pero estos puritos tuyos si los tengo ,no queda uno jaja
ResponderEliminarBesinos
Delicioso sin duda, una receta bien rica
ResponderEliminarBesos
Jo també prefereixo aquests puros que els altres! Quina mala experiència, je je je...
ResponderEliminarAquests han de ser de vici total!
Jo no he provat mai un puro, només amb l'olor n'he tingut prou jeje
ResponderEliminarPero d'aquest segur que m'en menjo 4 ó 5 de cop XDDD
Aquestes receptes improvisades sempre solen sorprendre. Com no havien d'estar bons amb aquests ingredients??? Jo també en preparo farcits de ganache de xocolata quan me'n sobra d'alguna altra recepta. Haurem de tastar el teu invent......
ResponderEliminarPetonets
Quina bona pinta nena!!!!! m'ancanta!!!
ResponderEliminarPetonets
Fa molt de temps que tinc ganes de fer una recepta amb pasta fil·lo però no m'hi acabo de decidir.
ResponderEliminarPetons.