Buscar este blog

sábado, 3 de septiembre de 2011

Inauguració piset + tapes varies

Avui l'entrada va dedicada a una parelleta que m'estimo molt i que s'acaben d'independitzar! La Núria i el Carlos. Fa uns dies vam anar a sopar a casa seva per celebrar la nova etapa de la seva vida, i em va agradar tant el menú que ens van preparar, que els hi vull dedicar aquesta entrada!

A part d'oferir-nos cerveses i tintos de verano, també vam provar la cervesa "Estrella Damm inedit", és molt suau i ideal per acompanyar un sopar amb bona companyia. I tot i que jo no sóc consumidora de cervesa, aquesta em va agradar molt!! La recomano!

Aquesta entrada va per vosaltres parelleta!!! ;-)

Un dels aperitius que en van oferir va ser:

MUSCLUS AMB VINAGRETA

Consistia de musclus cuits acompanyats d'una vinagreta feta amb ceba tallada ben fina i oli d'oliva.

Un altre aperitiu, aquest em va encantar i he repetit a casa meva alguna vegada. Són les TORRADETES DE PERNIL SALAT I OU DE GUATLLA

El plat és ben senzill però el resultat és una bomba de sabors.
Consisteix d'una torradeta, on a sobre hi posem pernil salat tallat ben petit, i a sobre d'aquest un ou de guatlla fregit. L'heu de tastar!!

Aquest aperitiu és d'aprofitament, ja que, com em van confessar els amfitrions, eren sobres que tenien per la nevera, però que, el conjunt va ser fantàsticament bo!
Qui ho diria que amb un paquet de raviolis, uns quants tomàquets cherrys i una ració de formatge fresc sortís un plat que, barrejant aquests ingredients, conjuntament i amb un bon oli d'oliva, em sorprengués tant!
Doncs aquí teniu la foto:

AMANIDA DE RAVIOLIS, CHERRYS I FORMATGE FRESC

L'últim aperitiu de la nit van ser
PETXINES AMB VI BLANC I ALL

També un plat exquisit, amb només 3 ingredients! Què més podem demanar?

El plat principal era un pa de pita amb verdures i pollastre, un tipus kebab però moooooolt més saludable!

La verdura
El pa de pita
El pollastre!
I, finalment, jo vaig ser l'encarregada del postre, va ser un BESCUIT DE NESQUIK, que més endavant ja penjaré la recepta!!! Bonísssimm! Que ha de dir l'autora, no??

Doncs aquí deixo constància d'aquest sopar d'inauguració! Que el primer és el que fa més il·lusió i el que vols recordar sempre!

A disfrutar del pis i de la vida en parella nois!! Aviat...hi tornarem!!!

17 comentarios:

  1. Tenir amics que s'independitzin va molt bé, pero si ets tú la que cuines bé, o aixó diues..., sempre s'acaben fent els sopars a casa teva. Amb l'excusa de " qualsevol coseta va be" saben que ti esmerarás i els sorprendrás amb alguna cosa especial,no? Jajajaja
    Enhorabona a la nova parella!
    Petonets.

    ResponderEliminar
  2. Quina bona pinta aquest sopar!! Que be que cuiden als invitats els teus amics, i quanta teca!
    Segur que hus ho vau passar d'allò més bé amb la celebració.

    Petons.

    ResponderEliminar
  3. Doncs felicitats a la Núria i al Carlos, ja es veu que saben cuidar als convidats... us vau posar les botes! ;)
    Petonets
    Sandra

    ResponderEliminar
  4. Así me gusta comer a mi...a base de tapitas variadas, un besote guapa.

    ResponderEliminar
  5. Jo també hi era i estava tot boníssim!

    ResponderEliminar
  6. me ALegro que os molase!! el trabajo mereció la pena!! el fin de cena se nos fue de las manos por eso!! jeje

    ResponderEliminar
  7. Qué buenas esas cenas de pica-pica con amigos, enhorabuena a la pareja.
    Un besito

    ResponderEliminar
  8. Estic d´acord amb la Gemma. Aquestes trobades serveixen per cuinar noves receptes i innovar. Suposo que no va quedar cap engruna.
    Ja espero el pastís, je, je, je...

    ResponderEliminar
  9. Una cena de lujo!!! anda que os pusisteis las botas jaja
    mil besosssss

    ResponderEliminar
  10. Que buena cena, que buena pareja.

    Sabes estoy de concurso, si os apetece participar, os dejo el enlace.

    http://cocina-trini.blogspot.com/2011/08/1-concurso-de-cocina-madre-e-hija.html

    ResponderEliminar
  11. Roser, primer de tot gràcies per la teva visita al meu blog allà pel mes de juliol, fa tant de temps ja, jeje però es que m'havia agafat unes vacances llargues... molt llargues i necessitava desconectar.
    Quins plats més bons et van prepara el teus amics, per mi aquestes son les millors vetllades.
    Clar que el teu bescuit tampoc es queda enrrera, eh?
    Petons.

    ResponderEliminar
  12. Vaja quin sopar!! Ja es veu que els teus amics us saben cuidar bé.
    El teu bescuit té molt bona pinta. A veure si publiques la recepta aviat!!
    Petons!

    ResponderEliminar
  13. Els bons amics s'han de cuidar els uns amb els altres, o això intentem fer!! una vetllada que espero repetir, que com vé diu la GEMMA, com que sóc la cuinetes del grup, sempre em toca innovar a mi, que m'encanta, però també m'agrada canviar de cuina de tant en tant!! ;) gràcies pels vostres comentaris!!! petons i bona setmana!! El bescuit...arribarà aviat!

    ResponderEliminar
  14. un lujo que te inviten y te sirvan estos ricos aperitivos y luego los platos principales,buen vino,cerveza inedit y el postre tuyo rico rico
    felicidades para todos
    peto
    miquel

    ResponderEliminar
  15. Ben arribats al pis!
    Tot fa molta mengera! :)

    ResponderEliminar
  16. és molt xulo poder celebrar la "indepenència" dels amics!!!! ;) molta sort per aquesta parella! segur que amb entrades com aquesta et convidaran més cops! jijiji

    ResponderEliminar
  17. Vaja aventureta pels teus amis, jejeje, nosaltres tb vam estrenar-ho tot fa poc (a l'octubre) :)) per cert, genial el tiberi que us van oferir, no?

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!