Buscar este blog

miércoles, 5 de diciembre de 2018

Allioli de codony

Ara que és temporada de codony, potser que li donem sortida no??

A mi no m'agrada el clàssic "dolç de codony". Massa sucre, massa empalagós. Quan compro codonys, o són per fer-ne compota o en faig maionesa, o allioli.

De veritat que qui no ho conegui, ja triga a fer-ho. És una salsa boníssima i super sana, més que l'allioli en sí i tot, perquè reduïm una mica el greix. Ara veureu!

Ingredients:

- 200 g codony cuit
- 50 g aigua
- 50 g oli oliva extra
- 1 gra d'all
- sal 
- suc de llimona


Preparació:

1. Primer de tot, pelarem i tallarem a trossos el codony i el posarem a bullir durant uns 15 minuts, fins que estigui totalment tou.

2. El deixem refredar i pesem tots els ingredients a un vas de batedora, i batim fins que ens quedi una textura tipus maionesa, o allioli. Ha de quedar lligada. Es fa en menys d'un minut, i no es talla mai perquè no conté ou.

Mireu quin plat més socorrit m'he fet amb aquest allioli!!!


Feu-lo perquè us encantarà i sorprendrà!!

A mi m'encanta!

Bon profit i bon pont!!!!

2 comentarios:

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!