Buscar este blog

viernes, 13 de abril de 2018

Allioli sense ou ni oli

Però si que porta all!! :)

Segur que penseu: aquesta només fa que versions per eliminar-ho tot, olis, farines, làctics...

Sincerament, m'encanta descobrir la versió més saludable dels plats típics insans! Perquè penso que hi ha més opciones de les que sabem i perquè penso que hem de reenducar la nostra alimentació. Encara ens alimentem com els nostres avis/besavis. Ja no treballem al camp, ja no necessitem totes les calories que calien per mantenir l'activitat. Ara, moltíssima gent treballa sentada i la majoria no fa res d'esport! Així que, mirem per l'alimentació...

Us porto un allioli per acompanyar uns aperitius com ho poden ser les croquetes de carn d'olla sense lactosa i els bunyols de bacallà fets al forn del grup Maheso.

Estic molt contenta que les empreses treguin productos per intolerants. I són relament bones!

Ingredients:

- 100 g d'anacards crus (ni fregits ni salats)
- 100 ml aigua
- 1 all
- vinagre o suc de llimona
- sal


Preparació:

1. Rehidratem els anacards amb aigua durant unes 4h com a mínim.

2. Quan tinguem els anacards rehidratats, els colarem i ho triturarem juntament amb l'aigua, l'all, el suc de llimona i un pessic de sal.

3. Ho triturem fins que tingui consistència a maionesa.


I llest per servir!

Us agradarà! Ja veureu com us sorprendrà! 

Bon profit!


6 comentarios:

  1. Roser tu empeño me sorprende gratamente, buscas otras opciones que parecen tan ricas que dan muchas ganas de hacerlas, este allioli me ha dejado con la boca abierta

    Bon cap de setmana!!

    ResponderEliminar
  2. Les croquetes sense lactosa ens van agradar molt a casa. Segur que aquest allioli es molt bo i a sobre més sa.
    Petons.

    ResponderEliminar
  3. Noia, no pares de fer grans descobriments!
    Petons i molt bona setmana,
    Olga

    ResponderEliminar
  4. Roser , como siempre haciendo cosas novedosas y super ricas , eres lo mas
    besinos

    ResponderEliminar
  5. M'encanta aquest allioli i me'l emporto!! es deu poder fer amb d'altres fruit secs? petó

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!