Buscar este blog

lunes, 13 de noviembre de 2017

Creps Socca

Heu sentit mai a parlar sobre les creps socca?

És un plat molt típic de la zona de Niza, Mònaco.... si hi aneu no dubteu en tastar-les. Les farceixen de molts ingredients diferents però tootsss són boníssims!

Últimament m'he aficionat a fer creps socca enlloc de creps de tota la vida, i per una simple raó, perquè només calen dos ingredients, i ni bàscula!! Amb una tassa les podeu fer sense cap problema, alimenten i atipen. En sóc FAN!!

Ingredients (per a 2 persones):

Surten unes 8 creps petites com la de la foto

- 1 tassa de farina de cigró
- 1 tassa d'aigua mineral
- Sal
- Espècies com cúrcuma, pebre, orenga (opcional)

PER FARCIR:

- El que vulgueu


Preparació:

1. Batem la farina amb l'aigua, la sal i les espècies i deixem la mescla reposant a la nevera una hora com a mínim.

2. Al moment de fer les creps serà com sempre. Escalfem una paella amb una mica d'oli i afegim un cullerot de la massa, l'escampem per tota la superfície i deixem que es dauri per un cantó, li donem la volta amb l'ajuda d'una espàtula i deixem que es dauri per l'altre cantó. Les reservem.

I ja les podem farcir. Jo les vaig farcir de salmó fumat, alvocat, germinats, pernil dolç, formatge, pipes.....IMAGINACIÓ AL PODER!!

Bon profit!

6 comentarios:

  1. Qué original y qué sano, me gusta la idea guapa.

    besos

    ResponderEliminar
  2. No coneixía aquestes creps, però semblen ben fàcils de fer. M'agrada la mida que has fet i també el farciment.
    Petons.

    ResponderEliminar
  3. No, dons no coneixìa questes creps.
    Semblen molt facils de fer i molts bones per menjar.

    ResponderEliminar
  4. No los había oído estos creps y desde luego con estos ingredientes bueno sin dudarlo.
    Feliz semana

    ResponderEliminar
  5. Roser, no conocía estos creps, creo que esta tarde mismo compraré la harina, porque me han encantado, a ver cómo me quedan

    Petons!!

    ResponderEliminar
  6. Roser , tu como siempre haciendo cosas muy ricas y originales , me encanta
    besinos

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!