Buscar este blog

lunes, 18 de septiembre de 2017

Gelats sense culpa

Ja per anar acabant la temporada, us porto la recepta de 3 gelats, tots tres diferents, que us deixaran bocabadat.

Tots tres sense làctics de cap tipus, sense sucres, sense gluten. Tots els ingredients són 100% naturals i el resultat és sorprenent.

Un gelat de prunes, de textura tipus calipo, semblant a un gelat de gel.
Un gelat de préssecs, super cremós i lleuger. La recepta l'he adaptat del llibre de Elka Mocker. Aquest està fet amb préssecs, però també el podeu fer amb qualsevol altre fruita de temporada.
Un gelat de xocolata, de textura cremosa, feta amb alvocat i cacao pur! Increïble, ja veureu. Aquest gelat, a més, és atemporal, el podeu fer tot l'any i sorprendre els vostres invitats.

Vinga va, agafeu paper i llapis.....

GELAT DE PRUNES

Ingredients (per 6-8 gelats):

- 400 g de prunes
- Alfàbrega


Preparació:

1. Triturem les prunes netes i sense l'òs amb l'alfàbrega, omplim els motlles de silicona amb forma de gelat, els congelem i ja els podrem disfrutar quan tinguem ganes de refrescar-nos.

És un gelat per anar saborejant i refredant el cos a la vegada.

GELAT DE PRÉSSECS

Ingredients (per 6-8 gelats):

- 400 g de préssecs
- 140 g anacards posats en remull almenys 2 hores
- 65 g d'aigua mineral
- 80 g oli de coco extra verge
- 5 dàtils
- Unes gotes de suc de llimona


Preparació:

1. Ho triturem tot amb una batedora potent perquè quedi ben fi i omplim els motlles de silicona. Ho congelem i llest per saborejar!

GELAT DE XOCOLATA

Ingredients (per a 5-7 gelats):

- 440 g de carn d'alvocat
- 50 g de cacao pur en pols
- 200 ml llet de coco
- 2 dàtils
- 1 cullerada de xarop d'atzavara


Preparació:

1. Ho triturem tot fins que quedi una pasta fina i omplim els motlles de silicona per portar-lo al congelador. 

I ja ho tenim!

Tres receptes de gelats en una publicació:

Espero que us agradin i que els feu! i si els feu feu-me arribar la vostra opinió i/o noves idees!

Bon profit!


5 comentarios:

  1. Que buenos y naturales y así hasta tu hijo quiere.
    Bona setmana

    ResponderEliminar
  2. Así da gusto comer helados, tan naturales, refrescantes y ricos

    Petons!!!

    ResponderEliminar
  3. Aquests si que son uns gelats realment sans i bons.
    Amb alvocat ha de ser un gelat ben dremòs.
    Petons.

    ResponderEliminar
  4. Roser , que buenos , me encantan todos los helados
    besinos

    ResponderEliminar
  5. Uauu, brutals tots!!! Ja estic desitjant de fer-ne algun!

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!