Buscar este blog

jueves, 6 de julio de 2017

Crema de carbassó oriental

I per anar acabant la temporada, farem una crema de carbassó, que agrada tant a tothom a aquesta època, però una mica diferent, amb tons oriental dels que a mi m'agraden.

Molta gent hi posa formatgets o nata a les cremes fredes. Jo abans no podia passar sense afegir-hi formatge cremós, però desde que vaig começar a acostumar-me a no menjar-ne, em sento moltíssim millor i el sabor de la crema és espectacularment més bona.

Aquesta crema només necessita mimo i ganes de fer-la, perquè tot i que és ràpida, necessita el seu procés.

Ingredients:

- 2 cebes
- 2 carbassons
- Una punta de dit de gingebre
- 200 ml de llet de coco
- Aigua mineral per cobrir la verdura
- sal marina
- oli d'oliva extra


Preparació:

1. Tallem les cebes a mitjes llunes i les sofregim a una cassola amb una mica d'oli i sal.

2. Un cop les cebes han agafat color afegim els carbassons tallats a rodanxes i cobrim la verdura amb aigua mineral.

3. Deixem que el conjunt bulli uns 20 minuts. Finalment hi afegim la llet de coco, el gingebre i corregim de sal, si cal.

4. Triturem, i a refredar a la nevera fins al moment de servir.

És consistent, boníssima i saludable.

Què més li podem demanar a l'estiu?

Bon profit!!!

7 comentarios:

  1. M'encanta! Els detalls orientals que li afegeixes a una recepta tan clàssica són molt encertats! La provaré!
    Patricia.

    ResponderEliminar
  2. Jo no sempre li posso formatge a les cremes, m'agrada anar variant. Es veu molt bona amb la llet de coco i el gingebre.
    Petons.

    ResponderEliminar
  3. Un crema de carbasso, diferent pero molt i molt bona.

    ResponderEliminar
  4. Mmmmm....que bona ha de de ser! La trobo molt original! La provaré de fer!
    Petonets,
    Olga

    ResponderEliminar
  5. Otra forma muy buena de saborear la crema de calabacin.
    Buen finde
    Bss

    ResponderEliminar
  6. Quina bona pinta que fa i per ara a l'estiu és genial, me l'apunto, bon cap de setmana :)

    ResponderEliminar
  7. Roser , un crema de calabacín que tiene que estar deliciosa , un lujo para el paladar
    besinos

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!