Buscar este blog

lunes, 26 de junio de 2017

Muhammara o paté de pebrot vermell

Hummus de tots els llegums, guacamole, paté de xampinyons....

Sóc una addicte dels plats per dippejar! M'encanten! I feia mooolt de temps, anys, que tenia aquesta recepta pendent.

És un paté que vé de l'orient, però enlloc de cigrons porta pebrot escalivat com a ingredient principal.

Aprofitant que tenia un pot de pebrots escalivats (si, dels comprats, però 100% naturals), vaig voler provar aquesta crema, que em va encantar! És ideal per un soparet informat a la terrasseta amb els amics! 

Ingredients:

- 150 g de pebrot vermell escalivat
- all en pols
- 50 g nous
- 50 ml oli
- Espècies: comí, pebre vermell dolç i picant
- 1 cullerada de pa ratllat (segons com vulguis la textura de la crema)
- Sal i pebre
- 1 cullerada de suc de llimona


Preparació:

1. Com que ja tenia el pebrot escalivat, em vaig saltar aquest pas.

2. Posar tots els ingredients a un bol i triturar fins que quedi una crema ben fina.

3. A dipejar amb el que vulgueu! En aquest cas tenia uns natxos de fajol boníssims!

Bon profit!

9 comentarios:

  1. Ummm que boooo. Roser amb el teu permís queda anotada la recepta. Moltes gracies
    Petons

    ResponderEliminar
  2. Una propuesta muy buena y sana, ademas de ideal para dipear.
    Bona setmana

    ResponderEliminar
  3. Per la revetlla vaig fer hummus de llentíes, a casa ens agraden molt.
    Avui et copio la recepta, tinc els ingredients i en qualsevol moment la faré.
    Petons.

    ResponderEliminar
  4. Jo també en sóc fan dels hummus però sempre acabo provant el de cigrons. Molt bona proposta.

    ResponderEliminar
  5. Roser , me parece estupendo
    besinos

    ResponderEliminar
  6. Hola Roser, la vaig fer ahir per sopar i ens va agradar molt. Demà a les 8 del matí la pujaré al blog per si la vols veure. Moltes gracies bonica.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ohhh Ana quina il.lusiooooo!!! M'encanta després m'hi passooo 😘

      Eliminar
  7. Jo no m'he atrevit encara amb el "dippear"...però prenc bona nota de la teva recepta! Els pebrots ens agraden moltíssim!
    Petonets,
    Olga

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!