Buscar este blog

lunes, 14 de diciembre de 2015

Quiche de bacallà

Després d'una setmana de descans, començem amb les receptes nadalenques.

Avui us porto una quiche que pot acompanyar tant un primer com per un pica pica. A més a més consta de molt pocs ingredients i de molt poca feina. Tot el que ens agrada i que va tan escaç: un plat lleuger, sa, ràpid i econòmic.

Vaaaa ja no us faig patir més! Cap a la recepta s'ha dit!!

Ingredients (per a 2-3 persones):

- 1 pasta de full
- 3 ous
- 250 ml llet
- 250 g de bacallà desalat i desmigat (pot ser dels congelats)
- anet i julivert
- Sal (opcional)


Preparació:

1. Estendre la pasta de full a un motlle rodó de 18 cm.

2. A part, escaldem el bacallà durant 3 minuts. L'escorrem i el posem dins un vas per triturar, juntament amb els ous, la llet, les herbes i un pessic de sal si ho trobem necessari.

3. Triturem i ho afegim dins el motlle amb la pasta de full.

4. Ho coem al forn a 220ºC durant 20-25 minuts, segons el forn de cadascú (heu de veure que si introduïu un escuradents, aquest surti net)

5. Ho deixem refredar i ja ho podeu servir.


No em direu que és difícil, oi??!

Bon profit!

10 comentarios:

  1. La quiche està bona facis del què la facis oi? Aquesta ha de ser molt gustosa! bona setmana!

    ResponderEliminar
  2. Una molt bona quiche, sobre tot per casa meva que el bacallà agrada molt.

    ResponderEliminar
  3. Que ricas y que agradecidas son las quichés, ya les puedes poner lo que quieras que siempre quedan riquísimas, esta tuya de diez.

    Besines

    ResponderEliminar
  4. Que buenas que son las quiches y admite lo que te guste.Muy buena esta de bacalao.
    peto

    ResponderEliminar
  5. Difícil? Gens ni mica i de bo, això si, molt bo ha d'estar.
    Amb una quiche dels ingredientes que sigui sempre quedes bé.
    Petons i per si de cas Bones Festes maca!!

    ResponderEliminar
  6. A mí me parece una propuesta estupenda porque me encanta la quiche y la de bacalao está de miedo

    Bones Festes y Bon Nadal!!

    ResponderEliminar
  7. Pintorra! el bacallà m´agrada moltíssim. Intentaré provar-lo amb quiche.

    ResponderEliminar
  8. Les quiche són estupendes! M'encanten! Però he de reconèixer que encara no l'havia vist mai de bacallà i m'agrada molt la idea :)
    Petons

    ResponderEliminar
  9. Roser , a mi me encanta el bacalao y los quiches , asi que un plato perfecto , que bueno
    besinos

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!