Buscar este blog

lunes, 1 de junio de 2015

Salmorejo amb alvocat

M'encanten els salmorejos a l'estiu!! En menjaria cada dia en tots els àpats!

El gazpacho també m'agradaria que m'agradés, però els pebrots i el cogombre fa que se'm faci molt pesada la digestió, i nosé perquè el gust que té mai m'ha acabat d'agradar. En canvi, el salmorejo, que és tomàquet i pa....m'apassiona.

Voleu una versió més lleugera? Almenys, per tots aquells que us han tret el pa durant la dieta. Proveu-lo de fer amb alvocat! Queda igual d'espès i molt suau! De veritat que heu de fer la prova aquest estiu! Us sorprendrà!


Ingredients (per a 3 tasses):

- 500 g tomàquet madur
- 100 g alvocat
- 30 ml oli d'oliva del BO
- 1 cullerada de suc de llimona o vinagre
- Sal i pebre
- All (opcional)


Preparació:

1.Tritureu tots els ingredients junts, amb una túrmix o amb la termomix (si la teniu, no ho dubteu). Ben triturat, fins que quedi ben homogeni. També ho podem colar si ho volem més fi!

Cap a la nevera i llestos.

Per acompanyar, un ou dur i pernil salat sempre és la millor opció, però també li van bé trossets de pa o verduretes!

Bon profit i a disfrutar de la millor estació de l'any! A l'estiu tota cuca viu!!

8 comentarios:

  1. Tu si que sabes!! a mi m´agraden tots dos però no m´agraden els gaspatxos en què predomina el tomàquet...crec que no ha de predominar cap ingredients. A mi també m´agrada molt el tomàquet i triaria primer el salmorejo.

    ResponderEliminar
  2. Roser , un salmorejo diferente y estoy segura que delicioso , excelente idea
    besinos guapa

    ResponderEliminar
  3. No se m'hauría acudit canviar el pa per alvocat, això s'ha de tastar, segur que queda molt suau.
    Ja ens queda poc pel dijous, quins nervis, hehehe.
    Petons maca.

    ResponderEliminar
  4. Saps que no n'he fet mai? I n'he menjat i m'agrada, aixi q ja tinc la recepta, gràcies! Peto

    ResponderEliminar
  5. Hola!!! Quant de temps! me perdut unes receptes delicioses!! A mi m'encanta el gaspatxo però no he provat mai el salmorejo, amb aquesta pinta ja no m'ho perdo... petons

    ResponderEliminar
  6. Saps que això del salmorejo és la primera vegada que ho sento??!!? Mare meva!!! I a sobre amb l'alvocat ha de ser genial!! Merci per obrir-me els ulls culinàris!! :)
    Una abraçada

    ResponderEliminar
  7. Esta combinación no la he probado.tomo nota Roser.
    Bon cap de setmana
    peto

    ResponderEliminar
  8. Hola Roser, va estar bé la grabació del programa, s'ha de tenir en compte que es la primera vegada, no estem acostumades. Vas fer un plat molt maco. Tinc ganes de veure tots els programes.
    Petons.

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!