Buscar este blog

lunes, 6 de abril de 2015

Gonut= Gofre+Donut

Coneixeu el Cronut? És una pasta, inventada als EEUU, que fusiona un croissant amb un donut. És a dir, té aspecte de donut, ja que és rodó i ha estat prèviament fregit i arrebossat amb sucre, però, el seu interior no és com el donut de tota la vida, és una massa de capes de full, feta de mantega, com la massa del propi croissant!

Està boníssim! Però amb un ja en teniu prou!

L'altre dia vaig decidir desempolsar la gofrera, i com que em van quedar uns gofres força sosets (sense mantega i poc sucre) vaig voler donar-li un punt de festa, i fer uns gofres-donuts, o gonuts! No l'he patentat jo no, aquest nom ja existeix per la xarxa.

Ingredients (per a 6 gonuts):

- 175 g farina
- 25 g colacao o nesquik
- 40 g maicena
- 1 sobre de llevat royal
- 1 ou
- 200 ml llet
- 60 g sucre
- aromes: canyella, vainilla

- Oli de girasol (per fregir)
- Sucre (per arrebossar)


Preparació:

1. Triturem tots els ingredients fins que ens quedi una massa ben homogènea.

2. Escalfem la gofrera, i un cop aquesta estigui a punt, pintem les planxes amb una mica d'oli i afegim una cullerada generosa de la massa. Deixem coure el gofre uns 3 minuts, fins que tinguin el color dauradet que desitgem (millor que ens quedem curts abans de passar-nos, ja que després hem de fregir el gofre, recordeu)

3. I així, fem tots els gofres que ens surtin. Reservem.


4. Escalfem una paella amb una mica d'oli de girasol, quan aquest començi a bullir hi afegim els gofres i els deixem daurar pels dos costat. Un cop estiguin ben daurats els escorrem amb paper absorbent i, seguidament, els arrebossem amb sucre blanc, com que la massa té poc sucre, aquí podem ser força generosos.

I cap dins, ha de ser fet i menjat!

Un dolç plaer......abans de començar l'operació trikini!!!

Bon profit!

7 comentarios:

  1. uauuuu, m'encanten aquets gofres.

    ResponderEliminar
  2. Que pinta!!!
    Ha de estar delicioso.
    Kui_Netes

    ResponderEliminar
  3. T'han quedat fastàstics!!! fet a casa segur que són més bons! petó

    ResponderEliminar
  4. jijijiji doncs jo no coneixia aquesta fusió! Ha de ser bo però deu passar com amb els cronuts, amb un ja en tens prou!

    ResponderEliminar
  5. Una fusión magnifica y super buena.
    peto

    ResponderEliminar
  6. Roser , tienen que estar deliciosos ,uhmmm quien los pillara
    besinos guapa

    ResponderEliminar
  7. No sabia que existia l'invent, o si més no la paraula... molt bona! Una recepta que em fa la boca aigua :)
    Marta

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!