Buscar este blog

lunes, 6 de octubre de 2014

Uva y queso .... sabe a beso

Us parlo moltes vegades de l'alimentació saludable. Puc ser pesada i tot, però com més coneixement tinc sobre el tema, més conscienciada estic i més ganes tinc de conscienciar.

Si els productes naturals i ecològics fossin més econòmics, l'herboristeria seria el meu únic mercat! Però ara per ara prefereixo comprar i menjar de tot, que ja ho diuen, tots els excessos són dolents, i també m'agrada "pecar" de tant en tant, sóc humana!

Natursoy és una de les marques que més m'agrada a l'hora de triar productes sans i ecològics! I cada vegada que vaig a l'herboristeria em fixo amb les novetats! Avui us presento la primera de moltes, començem el dia amb un bon esmorzar!!

Ingredients:

- 4 tortites de segó amb nabius Natursoy
- Raïm negre
- 50 g xocolata blanca
- 100 g mató
- 100 g formatge cremós
- 30 g sucre

- Figues per decorar



Preparació:

1. Per fer la crema de formatge barrejarem el mató amb el formatge cremós i el sucre fins que ens quedi ben homogeni. Reservem.

2. Torrem les 4 tortites a la torradora, un parell de minuts, per escalfar-les. Mentrestant, fondrem la xocolata blanca al microones.

3. Presentem l'esmorzar col·locant les tortites sobre el plat. Per sobre escamparem la xocolata blanca desfeta i per sobre cada tortita la crema de formatge reservada. Ho decorarem amb el raïm negre.

No us sembla un esmozar exquisit i ben nutritiu!?

Amb aquesta entrada aprofito per agrair a Natursoy la proporció de tot aquest lot de productes que de bona gana en faré un bon ús. Cada vegada creen productes més innovadors per arribar a les butxaques de tothom sense haver de rascar-la massa!

 

Són una empresa pionera de l'alimentació energètica amb moltes idees per tenir tots un futur millor! A seguir així!

Bon profit!

12 comentarios:

  1. Yo también soy de comer de todo pero es cierto que de tanto en tanto compro muchas cosas vegetarianas o de herbolario porque me gusta pero la economía no me da tampoco para todo lo que quiero. Te quedó genial ehh la combinación es de las ganadoras.

    besitos guapa

    ResponderEliminar
  2. Quina manera més genial de començar el dia!! Espera'm, que vinc! hehehe

    És veritat el que ens expliques i és important, que tot i que pequem de tant en tant, la nostra alimentació sigui saludable i amb receptes com aquesta, ningú s'hi podria resistir!

    Un petonet guapa!

    ResponderEliminar
  3. Una recepta molt sana i que te d’estar molt bona
    Petons

    ResponderEliminar
  4. Una combinació boníssima!!! petons

    ResponderEliminar
  5. Quina raó tens! hi ha que procurar menjar el més sa possible, encara que els productes siguin un poc més cars. M´ha agradat molt la teva proposta. Un petonet

    ResponderEliminar
  6. La meva panxa i jo donem fe que mengem de tot, i amb aquestes tortites tan ben preparades no en faria pas d'excepció!

    Petons!!

    ResponderEliminar
  7. He he he! al títol ja ho dius tot, aquesta combinació sabe a beso ;-)))

    ResponderEliminar
  8. Está claro que hay que cuidarse, aunque a veces nos pasemos un poco... le has sacado mucho provecho a las tortitas, las has acompañado estupendamente

    Abrazos!!!

    ResponderEliminar
  9. Jo també estic en fase d'agafar consciència amb el tema alimentació, i vaig sovint visites a l'herboristeria per comprar cosetes sanes. Hauré de preguntar per aquestes tortites perquè m'ha agradat molt aquest esmorzar, i a més si sabe a beso... ;)

    ResponderEliminar
  10. De natursoy compro moltes coses, però no he vist mai aquestes tortitas de segó... les buscaré!
    La combinació formatge i raïm és sensacinoal!

    ResponderEliminar
  11. Eso sí que es un buen almuerzo y lo demás tonterías, yo creo que si me lío ese plato podría estar perfectamente 6 horas sin comer jajaja...Buenísimo Roser. Besos

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!