Buscar este blog

martes, 28 de octubre de 2014

Albergínes farcides de fideuà vegetal

Doncs avui toca un altre plat vegetal.

Aprofitant que Natursoy em va enviar un plat de fideuà vegetal que sola està exquisita, vaig voler donar-li un toc més elegant i complet, perquè no! I si farceixo una albergínia amb la fideuà i després la gratino??!

Ingredients (per a 2-3 persones):

- 2 albergínies
- 100 g xampinyons
- 1 paquet de fideuà vegetal Natursoy
- Formatge ratllat per fondre
- Oli d'oliva



Preparació:

1. Tallem les alberginies per la meitat, hi fem talls longitudinals i transversals de dalt a baix i les coem al microones uns 6 minuts, per tal de poder extreure la polpa amb facilitat.

2. Un cop passat aquest temps buidem la polpa de les albergínies i l'acabem de coure a la paella amb una mica d'oli. Hi afegim els xampinyons laminats perquè també es daurin. 

La pell de l'albergínia l'haurem reservat per l'emplatat.

3. Un cop la verdura estigui daurada hi afegim tot el paquet de fideuà vegetal, remenem i deixem que s'integrin tots els ingredients un parell de minuts més.

4. Repartim la mescla entre les 4 mitjes albergínies i les decorem amb formatge ratllat. Les gratinem al forn fins que aquest es desfaci i quedi daurat i ja estan llestes per disfrutar-les!

Un plaer pels sentits!

Podem acompanyar el plat amb una pizzeta de blat de moro amb unes rodanxes de carbassó i un toc de mel. Tindreu un àpat ben complert i variat!

 

 

Bon profit!

7 comentarios:

  1. Caram quina bona idea Roser!! La pinta realment és espectacular, segur que estava tot boníssim!!

    Un petonet guapa!

    ResponderEliminar
  2. uau,avui sí que m'has sorprès, una recepta ben original. No he tastat mai aquests fideus de natursoy, em sembla una bon recurs pels dies que no tenim temps de cuinar ;)

    ResponderEliminar
  3. Que forma tan original de rellenar una berenjena, nunca las he probado así, y lo de acompañarlo con la pizza estupenda idea también

    Abrazos

    ResponderEliminar
  4. Olé qué ricas berenjenas, me encanta la idea, muy completas Roser, un platazo. besos

    ResponderEliminar
  5. Bona idea, Roser! Aprofitant els plats ben cuinats.

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!