Buscar este blog

domingo, 7 de julio de 2013

Mousse de préssec

Una altra recepta amb préssecs!! Avui, un postre!

Si us agraden, aneu-me seguint, que ja sabeu que cada any m'he d'inventar les mil i una per aprofitar-los.

La primera varietat que arriba són els d'aigua, després venen els blancs (que són els meus preferits) i finalment els de vinya o grocs. Avui una recepta amb els préssecs d'aigua, perquè tot i tenir poca duresa i ser lleugerament àcids, poden surtir plats irresistibles!

Ingredients (per 2-3 gots):

- 400 g préssecs
- 200 g philadelphia LIGHT (estem a l'operació bikini)
- 50 g sucre moreno
- 2 fulles de gelatina
- 200 ml nata per muntar (aixx....aquí me la salto, l'operació)
- Mermelada de préssec


Preparació:

1. Muntem la nata. Reservem. Posem a hidratar les fulles de gelatina amb aigua freda.

2. Triturem els préssecs pelats i tallats, la philadelphia i el sucre. Escalfem les fulles rehidratades i escorregudes amb un dit d'aigua i les incorporem a la barreja anterior. Tornem a triturar bé. Incorporem amb compte la nata muntada i afegim el conjunt als gots de presentació.

4. Fiquem una cullerada de mermelada de préssec a la superfície, i una fulleta de menta per donar coloret.

5. Al cap d'unes hores, que ja haurà endurit i agafat la consistència desitjada, ja el podreu saborejar!

És un postre ràpid i molt fresquet de fer......

Bon profit!

22 comentarios:

  1. Una bona manera d'aprofitar l'excedent de préssecs, ha de quedar una mousse deliciosa!

    ResponderEliminar
  2. Aquesta me l´apunto...m¨encanteeennn els préssecs...Et seguiré!!

    ResponderEliminar
  3. un altre postre bonissim, Roser.
    Bon diumenge

    ResponderEliminar
  4. Roser, es senzill i ràpid de fer, fresquet, ideal per aquests dies de calor.

    ResponderEliminar
  5. Pues esto tiene que estar de muerte, aunque hagamos alguna trampilla con la operación bikini, jejeje.
    Un besote.

    ResponderEliminar
  6. Roser ,que rica esta mousse ,me encantan y esta se ve deliciosa
    besinos

    ResponderEliminar
  7. Senzillet de fer, rapidet i boníssim!
    Ptnts
    Dolça

    ResponderEliminar
  8. Casi llego!!!
    Pero mas vale tarde que nunca, aunque no nunca me hubiese perdonado perderme esta deliciaaaa
    Un besazo

    ResponderEliminar
  9. Ei, que bo!! Una mica d'operació bikini, una mica de mousse, una d'operació bikini, una de mousse... i segur que així... mantindrem la línia!! I la vista, quina bona pinta, Roser!

    ResponderEliminar
  10. simplemente delicioso!!! es sencillo y lleno de sabor!!!

    ResponderEliminar
  11. Nena ets una artista de les receptes amb préssecs!! jejje petons

    ResponderEliminar
  12. muy buena esta mousse de melocoton,como se nota que tienes el proveedor en la familia
    Peto

    ResponderEliminar
  13. Adoro las mousse y ahora para el verano son ideales bien fresquitas.

    besines

    ResponderEliminar
  14. Quina pintassa Roser!

    Em demano un parell, que ha d'estar boníssim!

    Petons!

    ResponderEliminar
  15. Té una pinta espectacular Roser, m'encnaten les mousses!!!
    Molts petonets

    ResponderEliminar
  16. Simplemente delicioso, bien fresquito entra de maravilla.Besos.

    ResponderEliminar
  17. Que refrescant Roser! Té una pinta molt apetitosa... entra per la vista!
    Petons!

    ResponderEliminar
  18. Mmmm, qué cosa más veraniega y apetecible!!! la perfecta presentación!!!

    ResponderEliminar
  19. Unes postres perfectes, bones, sane, i refrescants!! petó

    ResponderEliminar
  20. Doncs a mi els que més m'agraden són els de vinya.
    Continuem amb el repertori!;)

    ResponderEliminar
  21. Que rico!!, un postre fresquito es lo mejor para estos calores. Que buena pinta tiene!! Besos!!

    ResponderEliminar
  22. jajajajaja, una operación bikini a medias, y estoy contigo en que esos melocotones son una delicia.
    Un beso!

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!