Buscar este blog

martes, 23 de julio de 2013

Magnum atmetllat ......desestructurat

De petita, em menjava una mitjana de dues caixes de magnum frac a la setmana (i no m'engreixava.....).

Més endavant, em vaig passar al magnum atmetllat....amb el suau sabor a vainilla, el cruixent de l'atmetlla i la dolçor de la xocolata amb llet.....una bomba!

Fa anys que tinc pendent elaborar un magnum atmetllat a casa, el problema és que no tinc motlle, i no tinc excusa, perquè sé on comprar-lo (però la mandra s'apodera de mi).

I si ens estalviem el motlle, i fem un magnum ràpid, fàcil i amb un nom modern? El meu magnum atmetllat desestructurat.

Ingredients (per a 3 vasets):

- 100 g xocolata amb llet
- Atmetlla crocant

PER LA CREMA DE VAINILLA:

- 175 ml llet
- 75 ml nata per muntar (35% m.g)
- 60 g sucre
- 3 rovells d'ou
- 1 vainilla
- 1 culleradeta de maicena



Preparació:

1. Triturem la llet, la nata, els rovells d'ou, la maicena i el sucre i ho evoquem a un cassó al foc amb una beina de vainilla tallada per la meitat. Remenem constantment fins que començi a bullir. Deixem coure 2 minuts, retirem la vainilla i reservem.

2. Desfem la xocolata al microones vigilant que no se'ns cremi.

3. Fiquem dins els gots dos cullerades de la crema de vainilla, a sobre una mica de la xocolata desfeta i l'atmetlla crocant. Fem una altra capa de crema de vainilla, xocolata i atmetlla i ho deixem refredar a la nevera fins que estigui ben fred.

4. També podem congelar els gotets i quan els vulguem consumir els treiem uns minuts abans del congelador i a saborejar-los!

A veure que me'n diuen! A mi si que em recorda al gust del magnum atmetllat, però menjat amb cullereta!

Bon profit!!

Per cert, a partir d'aquesta setmana, fins al setembre, publicaré una recepta per setmana! Que les vacances són les vacances, i la calor no ajuda!


21 comentarios:

  1. esto esta de muerte!!! vaya delicia te has preparado!!!
    x cierto, estoy de sorteo por si quieres participar!!!
    http://lacocinademou.blogspot.com.es/2013/07/sorteo-400-seguidores.html

    ResponderEliminar
  2. Roser ,este postre tiene que estar de cine ,es que tienes unas ideas geniales y ademas todo te sale bien ,eres una artista
    besinos guapa

    ResponderEliminar
  3. Roser em sembla molt original a més d'irresistible!! A mi també m'agrada molt l'almendrado. petons

    ResponderEliminar
  4. Deixa't de magnums atmetllats tinguent aquesta recepta cassolana i amb una presentació tan divertida. Com disfruto amb les teves desestructuracions. Jo només desestructuro les truites quan se'm enganxen, jijiji.
    petonets i bones vacances

    ResponderEliminar
  5. Més original no pot ser Roser!
    Quina idea tan bona això de presentar-ho desestructurat!
    Apa, que jo li 'enxufava' per rematar un rajolí de Bailey's, jeje!

    Petons!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. i tann!! com ho saps Victor!!!! perquè no hi vaig pensar, que sinó ja li hagués "enxufat" jeje

      Eliminar
  6. El magnum d'ametllets és el meu preferit!!! mare meva quin vici...

    ResponderEliminar
  7. jejejejeje boníssim això de desetructurar un magnum! i com m'agrada l'ametllat! mmmmmmm
    petonets
    Sandra

    ResponderEliminar
  8. Fantàstic! els gotets no tenen res a envejar el de pal...ara que el crec de la xoco en el pal és impagable...Quin moment!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. també hi ha "crec" a la xocolata dels gots, perquè al refredar-se queda presa una altra vegada. Aquesta vegada, però, el crec el fas amb la cullera, reconec que amb la boca és molt millor!

      Eliminar
  9. Una idea super original, m'encanta!!

    ResponderEliminar
  10. Uau Roser!!! Com m'ha agradat aquesta opció per fer aquest súper magnum!!! Jo també sé on comprar el motlle i la manda també s'apodera de mi i mai el vaig a comprar... hahaha però ara, tenint aquesta recepta, ja no tindré excusa!!! Em sembla una fantàstica opció i quina pinta que té!!! :P

    Petons!!

    ResponderEliminar
  11. M'encanten les receptes desestructurades, són molt divertides i donen molt de joc a la creativitat. Han de quedar uns gotets sensacionals!
    Dues caixes de magnums tota sola???? Uau! :)

    ResponderEliminar
  12. Roser, que bo aquests magnum atmetllat.

    ResponderEliminar
  13. Ostres, quina sort tenies!!! Jo tenia una amiga que es menjava un entrepà i dos donuts per berenar i...tampoc s'engreixava!! I jo...quasi ni berenava....
    MMMmm..quines bones postres!!!! Han de ser boníssimes!!!
    Petons,Roser!!!
    Olga

    ResponderEliminar
  14. Maravillosos vasitos Roser, qué rico. No ha sido el helado que más he consumido pero la mezcla es deliciosa y me encanta como lo has desestructurado. Disfruta de tus media-vacaciones guapa que llevas un ritmo... Besotes

    ResponderEliminar
  15. Quants magnums m'hauré menjat... ara, desestructurats no fins que han caigut a les meves mans...1 la pinta d'aquests vasets promet!petó

    ResponderEliminar
  16. Buenos días Roser. Muy buenos y originales esos magnus de almendra que has preparado. Presentados en esos vasitos con esa crema de vainilla tienen que estar de lujo. UN POSTRE DELICIOSO
    Un beso Paco

    ResponderEliminar
  17. Pues la pinta es deliciosa, y, si se parecen al Magnum en sabor, seguro que son riquísimos.
    Yo también publico con más tranquilidad en estas fechas, jejeje.
    Un besote.

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!