Buscar este blog

miércoles, 15 de mayo de 2013

Tartar de salmó al pesto

M'encanta la sensació que ja arriba l'estiu.
M'encanta quan el dia s'allarga, la gent surt al carrer i les terrasses s'omplen de vida.
M'encanta quan arriba la fruita de temporada.....tanta varietat i tant bona.
I també m'encanta cuinar delicatessens sense haver d'encendre el foc!

Ingredients (per dues persones):

-250 g salmó congelat
-salsa de soja
-15 fulles d'alfàbrega
-2 cullerades soperes de parmesà ratllat
-2 cullerades soperes de pinyons o un altre fruit sec
-sal i pebre
-150 ml d'oli d'oliva

-Torradetes


Preparació:

1. Tallem el llom de salmó descongelat amb un ganivet, ben fi, li afegim un rajolí de salsa de soja i el reservem a la nevera.

2. Per la salsa pesto, triturem tots els ingredients fins formar una salsa espesa però lleugera.

3. Finalment barregem el salmó amb el pesto i servim, amb unes torradetes.

Un plat totalment d'estiu. 

Bon profit!

18 comentarios:

  1. simplemente delicioso y una receta de lujo para el veranito cuando el calor apriete.
    saludos

    ResponderEliminar
  2. Què bo està el tartar de salmó, però mai se m'havia ocorregut preparar-ho amb pesto, deu estar deliciós!!

    Petons!

    ResponderEliminar
  3. Totalment d'acord amb els teus gustos :)
    Ha de quedar boníssim i molt gustós!

    ResponderEliminar
  4. Eso y unas cervecitas fresquitas y tenemos un aperitivo estupendo
    Besitos

    ResponderEliminar
  5. Senzill ,ràpid, boníssim i ben presentat

    ResponderEliminar
  6. Com m'agrada aquesta recepta tant fresqueta i ràpida!! El plat de pissarra m'encanta! petons

    ResponderEliminar
  7. Roser ,que receta mas rica ,me encanta el salmon y el pesto ,asi que me parece excelente
    besinos guapa

    ResponderEliminar
  8. Que original Roser. He menjat molts cops pesto i molts altres cops tartar de salmó ( o de qualsevol altre cosa) pero mai no se m'hagues acudit juntar-ho. Segur que es bonissim!! Petonets guapa.
    MAR, de EQNME

    ResponderEliminar
  9. una buena combinación Roser tiene que estar muy buena así
    peto

    ResponderEliminar
  10. Ostres, no se m'hauria acudit mai posar pesto a un tàrtar! Deu quedar d'allò més refrescant!
    PEtonets
    Sandra

    ResponderEliminar
  11. Molt bo ha d'estar aquest tartar! I el pesto hi ha de quedar genial.
    PTNTS
    Dolça

    ResponderEliminar
  12. els tartars no són pas de la meva devoció... amb el pesto potser m'atreviria... petons!

    ResponderEliminar
  13. A mi el tartar no me gusta ,aunque la pinta es buena .Me quedo con los pasteles de Belen esos me encantan.besinos

    ResponderEliminar
  14. Qué plato tan delicioso Roser, un buen aperitivo para el calor, aunque en eso yo no me parezco a ti (cosa rara) y es que el calor me hunde, no me gusta mucho el verano...pero la fruta de verano sí, menos mal. Besotes

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!