Buscar este blog

miércoles, 29 de mayo de 2013

Macarrons ANDELE!!!

Mireu si m'agrada el menjar mexicà, que he adaptat un plat de macarrons a la mexicana......el meu plat de macarrons ANDELE!!

Ideal com a amanida de pasta per després d'un dia de platja o piscina, en ple mes de juliol o agost, en plenes vacances!...com estic eh (això és perquè les dec necessitar). Igualment, ara per ara és fantàstic aquest plat de pasta!

És una amanida que li pots posar el que vulguis. Jo l'he feta així, i us he de confessar que és molt refrescant i passa molt bé!

Ingredients (per a dues persones):

- 200 g macarrons
- 1 alvocat  madur
- 1 tomàquet d'amanida madur
- 1/2 ceba tendra
- 1 pebrot verd italià
- 1 llauna de tonyina a l'oli d'oliva
- Tabasc
- Sal


Preparació:

1. Bullim els macarrons fins que estiguin cuits, uns 10 minuts. Escorrem i reservem.

2. Tallem la resta d'ingredients a dauets molt petits i ho barregem amb els macarrons. Hi tirem unes gotes de tabasc, que li dóna alegria al plat!

Un dinar complet per grans, petits, alts, baixos, homes, dones......

Sino posem un punt de color i alegria als nostres plats, qui ens ho posarà!??

Bon profit!

19 comentarios:

  1. Com m'ha agradat el nom de la recepta Roser!

    Una amanida ben original, i ben bona, segur que la faré més d'un dia!

    Petonets!

    ResponderEliminar
  2. Jo ja m'estic situant al damutn d'una roca amb la platja al davant i amb els peus plens de sorra, i m'està agradant!! A veure si ens deixen una mica de solet per aquest agost no?
    Petons!

    ResponderEliminar
  3. Això ja inspira estiuet!!! Que bo Roser!!!
    Petonets

    ResponderEliminar
  4. Siiiiii, quines ganes de que arribi l'estiu!! Amb aquesta amanida podem anar fent boca. Boníssima! I el nom, molt divertit :)
    Marta

    ResponderEliminar
  5. Pues mira, para ir esperando al verano bien rica que se ve además con aguacate me encanta
    Besitos

    ResponderEliminar
  6. mmm... quins macarros més bons! Visca la cuina de fusió! :)
    I crec que tots necessitem tant les vacances com tu, je je je...

    ResponderEliminar
  7. Que bona aquesta variant mexicana!! Ben fresquets i a veure si ja arriba la caloreta! jejej petons

    ResponderEliminar
  8. Bona aquesta....però, que tens una botiga de menjars online?...juer...!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. SIiiii!! jeje la tinc una mica abandonada, però allà està! ;-)

      Eliminar
  9. què bona combinació!!!! andele, andele! Lupita!!bsts

    ResponderEliminar
  10. Aquesta amanida és ideal ara que ve l'estiu... (quines ganes de que arribi!!). Ha de ser molt refrescant, a mi m'encanten les amanides, tant a l'hivern com a l'estiu, però les de pasta només les faig a l'estiu. M'apunto aquesta!
    Petons!

    ResponderEliminar
  11. un plat ràpid de cuinar i bonissim de menjar

    ResponderEliminar
  12. un plato muy rico y sano :) me apuntaba a comer mañana... los platos así ahora apetecen mucho. un beso

    Recetas de una gatita enamorada
    Estoy de sorteo!

    ResponderEliminar
  13. Dius vacances? jo m'hi apunto, genial el nom, molt divertit!!

    ResponderEliminar
  14. Roser una ensalada de pasta deliciosa ,ahora solo nos falta que por aqui por el norte nos llegue ese ansiado sol que esperamos
    besinos guapa

    ResponderEliminar
  15. Vacances!!! com les estem desitjant tota!!
    I si aquest tipus de plat ens ajuden a arribar-hi amb alegria millor!!! Realmet has posat color al plat!
    PTNTS
    Dolça

    ResponderEliminar
  16. Me gusta, es un plato fresco, ligero y muy apetecible.

    besos

    ResponderEliminar
  17. Me encanta esa mezcla, yo también la suelo hacer y es que de verdad que sacia un montón pero no te empacha. Qué punto más bueno da el aguacate eh?, un besote guapa

    ResponderEliminar
  18. Ja,jajajajaja, quin nom més divertit!!! amb aquests ingredients, uns macarrons ben bons.... petonsss,

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!