Buscar este blog

domingo, 7 de abril de 2013

Cóc de carbassa amb frosting de dieta

Esmorzar, berenar o postres!

La meva primera coca de carbassa amb un frosting lleugeret, perquè l'operació bikini es faci més soportable per tothom que l'estigui fent, que en sou uns quants!

Ingredients:

- 300 g carbassa cuita
- 200 g sucre integral
- 200 g farina integral
- 100 g margarina
- 3 ous
- 1 sobre de llevat (tipus Royal)

- Oli i sucre (pel motlle)

PEL FROSTING LIGHT:

- 200 g philadelphia light
- 50 g margarina
- estevia (al gust, sense passar-vos)


Preparació:

1. Triturem tots els ingredients de la massa de la coca fins que quedi ben homogeni.

2. Untem un motlle amb oli i sucre integral.

3. Evoquem la massa dins el motlle i el coem a 200ºC fins que estigui fet. Ho sabrem quan al clavar-li un escuradents al centre de la coca, aquest surti net. Un mínim de 30 minuts, segons el motlle i el forn.

4. Pel frosting, barregem la philadelphia amb la margarina i endolcim amb estevia al gust.

5. Quan el cóc estigui cuit, untem la superfície amb el frosting i llest per devorar!

Podem decorar amb algunes avellanes, o amb res!

Un dolçet per fer la vida més dolça i divertida sense remordiments!

Bon profit!

18 comentarios:

  1. Què be!!! Jo estic a dieta, en serio; i, ja tinc mono, però mono de dolç i això que només ha passat una setmana de la mona...Trigaré uns dies a publicar però...aquesta proposta teva em tempta...què be!

    ResponderEliminar
  2. Tengo pendiente preparar un bizcocho de calabaza, este se ve super rico y si además has restado alguna caloría pues mejor.
    Un besito

    ResponderEliminar
  3. veig que totes estem amb la dieta.
    aquest pastís ha d'estar bonissim i si no engreixa, encara més

    ResponderEliminar
  4. Roser, per ser la primera coca de carbassa t'ha quedat fantàstica i també té de ser molt bona.

    ResponderEliminar
  5. Roser ,ademas de rica esta tarta ,es mas ligera lo que la hace recomendable total
    besinos

    ResponderEliminar
  6. Chiquilla, pues tiene un aspecto delicioso y encima ligera. Me guardo la receta
    Besitos

    ResponderEliminar
  7. Què bo el coc de carbassa! i si el frosting és lleuger... se'n pot menjar un tallet!!! bona setmana!

    ResponderEliminar
  8. Mmmmmm quin coc més booooo i el frosting un luxe :)
    Petons, Sandra.

    ResponderEliminar
  9. una golafreria light? Compro!! ha ha . T'ha quedat molt temptador!

    ResponderEliminar
  10. Un pastís ideal per a qualsevol apat! La carbassa queda molt bé amb pastissos. Petonets

    ResponderEliminar
  11. ui, ja tenim aquí l'operació bikini!!!
    Així que m'apunto aquest frosting, que a més porta estèvia i tinc pendent provar-la des de fa molt temps.

    ResponderEliminar
  12. Esta tarta está riquísima, yo hago una versión parecida, tomo nota y probare la tuya.
    Besos amiga.

    ResponderEliminar
  13. Operación bikini en marxa! m'ha encantat això del frosting light ;-)

    ResponderEliminar
  14. La carbassa m'agrada més en dolç i està molt bé això de donar receptes lleugeres!;)
    Petons.

    ResponderEliminar
  15. ohhh aquest coc te que estar irresistible!!! jejej

    ResponderEliminar
  16. Jo n'acostume a fer prou de coca de carabassa però tan sana no l'he provat mai. L hauré de fer! Marta

    ResponderEliminar
  17. Hola Roser bombón, estoy super liada, pero ahora tengo un ratito y voy a ver todas las cosas que has hecho desde esta receta hasta el día de hoy. Me encanta esta coca, es fantástica. Besos

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!