Buscar este blog

miércoles, 5 de enero de 2011

MENÚ DEL MEU ANIVERSARI 26

Ja és any nou (2011) i jo porto nosé quants mesos sense introduir una recepta, així que aprofito aquests dies que tinc de festa per anar introduint noves elaboracions, sobretot les que vaig preparar pel dinar íntim d'ahir!!

Aquí us en deixo un parell, perquè les pogueu probar el dia de reis...que ja s'acaben els tiberis, per fi!!

APERITIUS:

CANAPÉ DE FOIE


Ingredients:

- Crosanets petits (dos per persona)
- Mousse de foie (10 g
per persona)
- Ceba fregida comerciatzada
- Ou filat


Preparació:

- Tallar per la meitat els crosanets i farcir-los de la mousse de foie, una mica de ce
ba fregida per sobre, i finalment, l'ou filat.
Tancar amb l'altra meitat i col·locar-hi un escuradents per tal que no es desmonti.


Ben fàcil i molt bo!!!



VOL-AU-VENTS DE SOBRASSADA


Ingredients:

- Vol-au-vents minis comerciatzats
- Formatge de cabra
- Sobrassada
- Mel
- Pinyons

Preparació:

- Amb molt de compte (ja que els vol-au-vents són molt delicats), posar una miqueta de formatge de cabra al fons, a sobre una miqueta de sobrassada de qualitat, i finalment un parell de pinyons a cada un, amb unes gotetes de mel per donar-li un toc brillant i un gust dolçet (sense passar-se).

- Introduir al forn precalentat a 180º durant 5 minuts, i servir seguidament.

És un aperitiu molt senzill però què al paladar és una delícia!!

Bon profit i bones festes!!!