Buscar este blog

lunes, 26 de septiembre de 2011

Regalets explosius


Avui un aperitiu d'allò més light!!! Ideal per donar-te un "gustazo" de tant en tant!
Si, de light no en té res, però el nostre paladar ho agraeix, esporàdicament!
Ja sé que fa poc vaig dir que no acostumava a menjar fregits, i ara va i poso dos receptes de fregits quasi a l'hora! jajaja. Ha estat casualitat ho prometo! ;-)

Però quan tenim convidats a casa volem quedar bé, i que quedin ben tips, però això no sempre significa que haguem de fer menjars lleugers i light, com ens agradaria, sinó que sempre va bé posar a taula algún plat contundent i gustós que alegri una mica l'estòmac dels nostres invitats...

Aquest aperitiu és ideal per produir aquest efecte. És gustós (només cal mirar els ingredients del farcit), atipa (només cal mirar els ingredients del farcit) i alegra la vetllada (si si, només cal mirar els ingredients, mireu mireu...)

Ingredients:

-Pasta brick
-Sobrassada d'untar
-Medallons de formatge de cabra
-Oli 


Preparació:

1. Fem triangles de pasta brick, i a un extrem hi col·loquem un medalló de formatge de cabra, i a sobre una mica de sobrassada per untar.

2. Tanquem el paquet donant-li la forma que més us agradi, o surti, quadrat, triangle, rectangular, deforme…

3. Posem oli a escalfar, a una paella, i quan estigui molt calent i afegim els paquetets, volta i volta i en mig minut ja estarán llests.

Poseu els paquets sobre paper absorvent, un cop hagin estat fregits, ja que d’aquesta manera será un aperitiu més lleuger.



Ara només falta que us agradi el formatge de cabra i la sobrassada....encara que sempre ho podeu substituir per formatge i pernil dolç, o formatge i botifarra negre, o tonyina amb samfaina, o amb espinacs a la catalana..........només us fa falta mirar que teniu a la nevera i al rebost i .....IMAGINACIÓ!!!

Que vagi de gust! 





21 comentarios:

  1. Que guai!!! Formatge amb sobrassada és una combinació exquisida, a mi m'encanta.! T'han qudat genials!!! Una abraçada

    ResponderEliminar
  2. Una recepta light, light, no ho és, però segur que està ben bona.
    A mi la sobrassada no importa dir que m'encanta. Si l'he de combinar amb alguna cosa sempre ho faig amb mel, però m'apunto això del formatge que m'ha agradat la idea.
    Petons!

    ResponderEliminar
  3. y tanto que son explosivos pero de buenos que son,te han quedado muy bien
    peto

    ResponderEliminar
  4. Jo els faig amb bobrassada sola i ja estan de vici, dons amb el formatge... no veas.

    ResponderEliminar
  5. Ai, he de comprar pasta brick, que fa temps que no l'utilitzo!! Els teus convidats han de sortir encantats, uns regalets genials!
    Petonets
    Sandra

    ResponderEliminar
  6. M'encanten les receptes amb pasta brick!!!
    Si la vols fer més light en comptes de fregir-la pots coure-la al forn. Jo la farciria amb la teva proposta de botifarra negra i li afegiria formatge brie. Ho sento, però no m'agrada la sobrassada...jejeje....
    Petonets guapa

    ResponderEliminar
  7. Un aperitiu perfecte per convidats, la combinació de formatge amb sobrassada sempre queda molt bé.
    La pasta brick m'encanta es poden fer moltes coses.

    ResponderEliminar
  8. Roser ,que pinchinos mas buenos preparaste ,me encanta cocinar con la pasta brik
    besinos

    ResponderEliminar
  9. M'agrada molt aquesta recepta!! Es una bona idea possar-hi cualsevol altre ingredient..

    ResponderEliminar
  10. La sobrasada es que me vuelve chifleta del todo!
    Me ha encantado esta cenita tan rica...

    ResponderEliminar
  11. Me ha encantado el aperitivo y por un día que lo comamos tampoco pasará nada.
    Besitos

    ResponderEliminar
  12. Un cop de tant en tant no fa mal, je je je... I ja se sap que quan hi ha convidats, tots mirem de quedar bé ;)

    ResponderEliminar
  13. M'encanta la combinació de la sobrassada i el formatge, per prepara aperitius de qualsevol manera és genial.
    Aquest que has fet amb massa brick tenen que estar deliciosos!!
    Petons

    ResponderEliminar
  14. Si, a tots ens passa, volem quedar bé amb els convidats.
    Jo no li faria un lleig, en menjaria més d'un.
    Petons.

    ResponderEliminar
  15. L'excusa és tenir convidats...he aquí la solució de l´enigma...Jo els faig farcits i amb un rajolí de mel.

    ResponderEliminar
  16. Els aperitius sempre van bé per sortir d'un compromís, obrint la nevera pots trobar 4 ingredients que combinant-los fan al·lucinar!

    ResponderEliminar
  17. Pues gustarme me gusta, pero es una bomba con todas las letras, aunque de vez en cuando no pasa nada, jeje. Un aperitivo perfecto para cuando tenemos invitados.
    Un besito

    ResponderEliminar
  18. gracias por tu visita, ese aperitivo que has preparado es delicioso

    ¡¡besos¡¡

    ResponderEliminar
  19. Has escogido un relleno fantástico, de vez en cuando hay que darse un homenaje

    Abrazos y buen día

    ResponderEliminar
  20. pues a mi me ha encantado lo que nos has enseñado !!

    saludos*

    ResponderEliminar
  21. Roser,uns regalets deliciosos i cautivadors¡¡¡
    m'han agradat moltissin.
    Una abraçada molt grossa

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!