Buscar este blog

lunes, 15 de julio de 2013

Vasets de préssec, crema de xocolata i coco

Quin postre tan gustós!
 
Ahir va ser un dia de diumenge total! Després de llevar-nos a les 11, anar a comprar el vermut (Martini negre), anar a la recerca de gels (ni a les gasolineres, només en vam trobar a un "paqui", que tenen de tot i sinó ho aconsegueixen), fer una fideuà negra que no les tenia totes, la propera publicació será aquesta recepta que n'estem mooolt orgullosos (si és que tinc un xicot que inclús amb el canell trencat sap fer miracles!). Seguit d'una tarda de cine, més cine i més cine al sofà..... vaig tenir la necessitat d'aixecar el cul i fer un postre per acabar el diumenge una mica ¿atípic?, vaig mesclar préssec i xocolata, i sabeu, va quedar molt bé.
 
Qui li agradin les natilles de xocolata, li agradarà aquest postre refrescant i suau al paladar.
 
Ingredients (per a 4 vasets):
 
PER LA CREMA DE PRÉSSECS:
 
- 400 g préssecs
- 1 cullerada de gelat de vainilla amb nous de macadàmia LA FAGEDA
- 4 fulles de gelatina
 
PER LA CREMA DE XOCOLATA:
 
- 250 ml llet de soja
- 250 ml llet d'avellanes
- 75 g sucre integral
- 30 g maicena
- 100 g cobertura de xocolata
 
- Coco ratllat
- Menta


Preparació:
 
1. Per la crema de préssecs, netegem els préssecs i els tallem amb la pell. Els triturem juntament amb el gelat.
 
2. Rehidratem les fulles de gelatina amb aigua freda i quan aquestes estiguin ben toves, les escalfem amb una mica del puré de préssec fins que es dissolguin. Barregem les fulles de gelatina amb la resta del puré de préssec i les afegim a la base dels vasets de presentació, i ho deixem refredar fins que qualli.
 
3. Per la crema de xocolata posem en un cassó, les llets, el sucre, la maicena i la xocolata, i remenem fins que començi a bullir. Deixem coure un parell de minuts i deixem refredar.
 
4. Quan la crema estigui freda, l'afegim damunt el puré de préssec i acabem de decorar amb coco en pols i una fulleta de menta.
 


Ja li podem ficar cullerada!
 
Fruita i xocolata en un! Pels qui els hi costi, o no, menjar fruita.....
 
Bon profit!


23 comentarios:

  1. un postre rapido y queda un vasito bien combinado y super apetecible
    Bss

    ResponderEliminar
  2. apuntado queda xq la pinta es deliciosa!!! con esto sorprendo en casa si o si.

    ResponderEliminar
  3. Ostres, fa una pinta deliciosa!

    Com ho veus si canvio prèssec per mango? Per allò de l'alergia...
    tot i que el més em convenç és la crema de xocolata, jajaja!!

    Petons!

    ResponderEliminar
  4. Uns gotets genials, Roser! Quina meravella de gustos! Sort que també t'encanta la barreja coco xoco que sino no podríem gaudir d'aquesta recepta tan bona que ens expliques!! Petonets

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Doncs ha estat un experiment d'aquell que no saps com pot sortir, però ha sortit bé! jeje petons

      Eliminar
  5. Quina bona pinta Roser, això ha de ser una delicia!!!
    Petonets

    ResponderEliminar
  6. Roser ,que ricura de postre ,tiene que estar delicioso ,melocoton y chocolate hummmm ,de pecado mortal
    besinos guapa

    ResponderEliminar
  7. Quina artista, improvisar unes postres així! T'ha quedat molt bonica la presentació, sembla molt bo!
    Marta

    ResponderEliminar
  8. Me ha encantado la mezcla Roser, y con la de melocotones que tengo, no tengo que ir muy lejos para conseguirlos jeje... y además en vasitos, me encanta la presentación. Besos

    ResponderEliminar
  9. UMMM, estas son las cosas que hacen que un domingo sea perfecto :) me encanta la forma de presentarlo en un frasco de vidrio :)
    muchos besitos y esperamos esa fideua negra :) ñam!!!!

    ResponderEliminar
  10. Hola Roser, quin vaset més bo!!!!
    M'encanta la textura que té, i ja no et dic el sabor....
    deliciòs.
    Un petonet, guapa, i bones vacances!!!!

    ResponderEliminar
  11. Ohhh a mi m'encantaria segur!!!! Ho tinc que provar! petons

    ResponderEliminar
  12. Quin gotet més temptador! Ha de ser una delícia!
    Petonets
    Sandra

    ResponderEliminar
  13. Fantàstic! veig que aixecar-se del sofà dóna resultats...

    ResponderEliminar
  14. A part que aquest gotet ha d'estar bonissim, ho has presentat tan bonic!!!

    ResponderEliminar
  15. Segur que t'ho van agrair... encara que et costés aixecar-te del sofà...! uns gotets ben temptadors!! petó

    ResponderEliminar
  16. En verano estas cremas son geniales, las tienes en el frigo fresquitas y ñammm

    ResponderEliminar
  17. M'ha agradat la crema de préssec.....mmmmmmm......Quines postres!!!!
    Salut i petons,
    Olga

    ResponderEliminar
  18. Un postre senzill ràpid de fer i que va molt be per aquest temps de calor.

    ResponderEliminar
  19. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  20. Hola, Roser, els fideus de la fideuà jo sempre els faig amb el nº.2, encara que hi ha qui els fa amb el n º 1 i fins i tot amb els de cabell d'angel.
    Una abraçada.

    ResponderEliminar
  21. Quina delícia, enhorabona Roser :)

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!