lunes, 19 de marzo de 2018

Petit suís saludable

Sempre sempre intento buscar el cantó saludable de tots els postres industrials insans. És una mania que he incorporat a la meva cuina, per això, he acabat adaptant el petit suís a un postre de maduixes, ara que estem en temporada, totalment apte per tothom i sense males digestions.

Sembla mentida que un postre per nens estigui ple de sucres i greixos dolents, però a on anirem a parar?? La indústria alimentària (per la qual treballo) cada vegada va més enllà, per tant, si ens volem assegurar un bon futur, millor que ens fiquem a la cuina i si, cuinem!

Ingredients (per 3 petit suís):

- 200 g de maduixes madures
- 80 ml de llet de coco
- 2 o 3 dàtils
- 1 culleradeta d'extracte de vainilla (opcional)


Preparació:

1. En serio, més fàcil no pot ser. Triturar tots els ingredients i refrigerar perquè afagi consistència.

I fet!!

Boníssim, i si el voleu més dolç només cal que augmenteu la quantitat de dàtils, un endulçant natural.

Bon profit!

6 comentarios:

  1. Cuànta raó tens!! Però aquests Petits suiss teus m'agraden molt amb la llet de coco. Molt bona recepta.
    Petons.

    ResponderEliminar
  2. Me ha encantado tu propuesta. Me la llevo!!! Abrazos y gracias por compartir.

    ResponderEliminar
  3. Genial y ademas mas bueno y natural sin ninguna duda tu receta
    Bss

    ResponderEliminar
  4. Roser , una receta muy rica y saludable
    besinos

    ResponderEliminar
  5. Me encantan tus propuestas saludables, nada como lo casero, sobre todo si es así de rico y simple

    Abrazos!!

    ResponderEliminar
  6. L'apunto ràpidament, els hi faré als meus princeps Joan i Jordi!!petons

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!