lunes, 23 de mayo de 2016

Flam d'ou casolà

Avui us porto un clàssic que no tenia publicat!! Un postre que m'encanta, el flam d'ou casolà, no el de super ehh!!

I mira que n'és de fàcil. Però la mandra pot i acostumem a comprar-ne d'industrials que no valen res!!

En faré més sovint segur!!

Ingredients (per 6 flams):

- 600 ml llet sencera fresca
- 4 ous sencers + 1 rovell de gallines feliçes
- 100 g sucre
- polsim de canyella
- Caramel (tipus royal, si no el voleu fer)


Preparació:

1. Triturem la llet amb els ous, el sucre i la canyella. 

2. Afegim una mica de caramel líquid a 6 flameres (jo el vaig comprar fet perquè em fa una mica de por fer caramel, encara no he superat aquesta etapa)

3. Afegim la mescla de llet i ous a dins les flameres i les coem al forn, al bany maria preescalfat a 200ºC durant 30 minuts.

Deixem refredar el flam a la nevera i a disfrutar!!

Amb una mica de nata muntada, unes maduixes per decorar....o sol! És un plaer aquest postre de tota la vida!

Bon profit!

7 comentarios:

  1. Hola Roser, un flam casolà, sempre es un postre -10-

    ResponderEliminar
  2. Molt més bons que els industrials, però tens raò que a vegades per mandra no els fem.
    Petons.

    ResponderEliminar
  3. Un clasico que así de caseros es imposible decir no.Buenisimo
    peto

    ResponderEliminar
  4. Roser , que te voy a decir de este flan , que me parece delicioso y es que a mi los flanes me privan , los comeria a diario
    besinos

    ResponderEliminar
  5. Aquest mai falla! a casa meva els encanta i no es cansen si repeteixo... petons

    ResponderEliminar
  6. Genial, clàssic, deliciós, sempre surt bé! Fa temps que no el faig, ja és hora:)

    ResponderEliminar
  7. Fa temps que no en faig...me n'has fet venir ganes!!!!
    Ptnts
    Glòria

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!