tag:blogger.com,1999:blog-1658929490200313647.post726941423280782175..comments2024-03-05T01:20:20.006+01:00Comments on Trifàsic de Baileys: Pastís de carbassa i coco (sense ou, ni blat, ni sucre, ni mantega, ni llet)trifasic de baileyshttp://www.blogger.com/profile/01911950330479845397noreply@blogger.comBlogger22125tag:blogger.com,1999:blog-1658929490200313647.post-20587520883110782682018-02-21T14:55:39.890+01:002018-02-21T14:55:39.890+01:00ostres ara veig el teu comentari!! doncs aniria bé...ostres ara veig el teu comentari!! doncs aniria bé qualsevol dels dos!! :) " más vale tarde que nunca" petons!trifasic de baileyshttps://www.blogger.com/profile/01911950330479845397noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1658929490200313647.post-48682361895233066422016-04-24T14:03:18.986+02:002016-04-24T14:03:18.986+02:00Penso preparar-lo però en llegir els ingredients v...Penso preparar-lo però en llegir els ingredients veig que hi ha una petita confusió: surt xarop de "atzavara (arce)" però no és el mateix el d'atzavara (agave) que el d'auró (arce). Si-us-plau, quin dels dos hi poso perquè només tinc el d'atzavara?!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1658929490200313647.post-82677014500137989402015-02-01T23:08:59.131+01:002015-02-01T23:08:59.131+01:00Discrepo amb tu! Nata, mantega i sucre no són obli...Discrepo amb tu! Nata, mantega i sucre no són obligatoris per fer postres! Cert és que queden molt bons si en porten, però mira que bones que poden quedar les postres!! Quina pinta!<br />Martaesborrarhttps://www.blogger.com/profile/07903425752162421179noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1658929490200313647.post-19772475178822791392015-01-30T20:14:32.539+01:002015-01-30T20:14:32.539+01:00Hola Roser, por una vez te voy a llevar la contrar...Hola Roser, por una vez te voy a llevar la contraria, me parece un postre que tiene muchísimo gusto y está de muerte. Realmente nos hemos olvidado un poco del sabor natural de los alimentos y los enmascaramos con azúcar, mantequilla y otras historias, y resulta que una calabaza asada con especias es una verdadera delicia. A mí me encanta esta tarta que has hecho, te doy mi enhorabuena. Besicos guapaGeleshttps://www.blogger.com/profile/05725470621870723207noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1658929490200313647.post-87652168875263049342015-01-30T16:03:24.879+01:002015-01-30T16:03:24.879+01:00Uau!! Que bo, Roser!! i original, sense dubte!!!!Uau!! Que bo, Roser!! i original, sense dubte!!!!Tapa't de tapeshttps://www.blogger.com/profile/10806731718828615730noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1658929490200313647.post-25209018118488787612015-01-28T14:56:24.936+01:002015-01-28T14:56:24.936+01:00Estaba leyendo el nombre de la receta y me pregunt...Estaba leyendo el nombre de la receta y me preguntaba "¿entonces qué lleva?" jajaja Está claro que el aspecto no puede ser más atractivo, entra por los ojos...<br /><br />Abrazos!!Javierhttps://www.blogger.com/profile/10166282119585031426noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1658929490200313647.post-61451175876028921642015-01-28T12:35:03.294+01:002015-01-28T12:35:03.294+01:00Roser , que buena pinta , seguro que esta de rechu...Roser , que buena pinta , seguro que esta de rechupete <br />besinos guapaPINKYhttps://www.blogger.com/profile/02800750547493079117noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1658929490200313647.post-49439460774555066132015-01-28T00:28:34.567+01:002015-01-28T00:28:34.567+01:00un pastís alternatiu fantàstic Roser!!!! i segur q...un pastís alternatiu fantàstic Roser!!!! i segur que molt saludable. Molts petonets bonicaJudithhttps://www.blogger.com/profile/07689790679503047870noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1658929490200313647.post-30410324238344497502015-01-28T00:23:55.873+01:002015-01-28T00:23:55.873+01:00Original a més no poder! T'he vist al Mytast i...Original a més no poder! T'he vist al Mytast i he vingut a convidar-te, jo també tinc un bloc i ara estem sortejant un lot de productes Castey valorat en 160€, t'animes a participar? M'encantaria comptar amb tu! Tens tota la informació aquí http://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/2015/01/1-any-del-bloc-i-concurs-1-ano-de-vida.html <br />Una abraçada!les receptes que m'agradenhttps://www.blogger.com/profile/05793908063178396849noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1658929490200313647.post-6916682287408063222015-01-27T18:11:49.298+01:002015-01-27T18:11:49.298+01:00Quina pintassa que té aquest pastís i a més a més,...Quina pintassa que té aquest pastís i a més a més, dintres de tot, més sa gràcies a les propietats de la carbassa! M'encanta la idea :)Lídiahttps://www.blogger.com/profile/10223920733018871214noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1658929490200313647.post-12223899248423627862015-01-27T16:39:02.395+01:002015-01-27T16:39:02.395+01:00Un pastis la mar de bo y sa, sense ingredients amb...Un pastis la mar de bo y sa, sense ingredients amb grasses.lolineshttps://www.blogger.com/profile/14204870175710109160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1658929490200313647.post-91578704031243924192015-01-27T16:21:58.449+01:002015-01-27T16:21:58.449+01:00Ostres Roser, què bo!! tinc una carbassa de 15 qui...Ostres Roser, què bo!! tinc una carbassa de 15 quilos!!! potser que comenci amb un pastís d'aquests! segur que a mi m'agradaria...!petóTeresahttps://www.blogger.com/profile/15962411942246864623noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1658929490200313647.post-48956512143429458502015-01-27T14:10:07.594+01:002015-01-27T14:10:07.594+01:00gracies per la informació guapa!! s'ha de mira...gracies per la informació guapa!! s'ha de mirar la lletra petita sempre oi? anima't a fer-lo (amb una farina sense gluten clar) :)trifasic de baileyshttps://www.blogger.com/profile/01911950330479845397noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1658929490200313647.post-33291797342460072822015-01-27T13:25:30.696+01:002015-01-27T13:25:30.696+01:00Deu estar espectacular Roser! Això que no porti su...Deu estar espectacular Roser! Això que no porti sucre, mantega, etc... és un hàndicap, però per qui ho sap. Estic segur que si no ho dius, ningú ho nota, i a més els encanta!<br /><br />Petons!Pumukyhttps://www.blogger.com/profile/07124339883448680874noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1658929490200313647.post-7703249978573539242015-01-27T13:23:30.851+01:002015-01-27T13:23:30.851+01:00Original manera y no tengo ninguna duda de que est...Original manera y no tengo ninguna duda de que esta tambien bien bueno,el corte se ve genial por dentro.<br />PetoMiquelhttps://www.blogger.com/profile/03024040815488139682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1658929490200313647.post-90080417683609889942015-01-27T08:47:27.321+01:002015-01-27T08:47:27.321+01:00Ua, m'encanta!!! Al restaurant on treballo a v...Ua, m'encanta!!! Al restaurant on treballo a vegades haig de fer pastissos per diabètics i aquesta recepta la trobo genial. <br />Mai se m'hauria acudit posar un pastís fet amb agar agar dins una base de pasta brisa. Genial!!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1658929490200313647.post-18862051845039112802015-01-26T22:28:01.556+01:002015-01-26T22:28:01.556+01:00Uuuups!!!! Vés amb compte. Sóc celiaca i quan he l...Uuuups!!!! Vés amb compte. Sóc celiaca i quan he llegit el títol he pensat "Què bé! Sense blat!" i resulta que has fet servir espelta que no deixa de ser una varietat de blat. De totes maneres, no et preocupis, això fa molt bona cara i es poden fer masses quebrades sense gluten ;DAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1658929490200313647.post-15995113747543742262015-01-26T21:00:01.646+01:002015-01-26T21:00:01.646+01:00Sí, la verdad es que le has quitado un montón de l...Sí, la verdad es que le has quitado un montón de lo que estamos acostumbrados pero la pinta es riquísima y siempre viene bien tener estas cositas a mano.<br /><br />besosasjhttps://www.blogger.com/profile/15498460045741783148noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1658929490200313647.post-24660467461373241492015-01-26T20:51:02.071+01:002015-01-26T20:51:02.071+01:00Jo també ho he pensat això de quê quin gust deu te...Jo també ho he pensat això de quê quin gust deu tenir això!!!!! Però tens molta raó, cal anar buscant receptes més lleugeres per tenir les digestions més fàcils :-)<br />PTNTS<br />DolçaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1658929490200313647.post-40895606394656596982015-01-26T15:53:02.712+01:002015-01-26T15:53:02.712+01:00Molt bona recepta...per la meva jova que no pot me...Molt bona recepta...per la meva jova que no pot menjar farina de blat....li fare aquesta...gracies.mamiluhttps://www.blogger.com/profile/12032683501983584516noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1658929490200313647.post-63758215347112174972015-01-26T15:40:06.074+01:002015-01-26T15:40:06.074+01:00Hem de començar a cercar alternatives a tanta mant...Hem de començar a cercar alternatives a tanta mantega, i sucre. Aquest pastís té una pinta espectacular, i com tu dius molt més fàcil de digerir. S'haurà de provar!! PetonsNúriahttps://www.blogger.com/profile/10889551538378715987noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1658929490200313647.post-82041015308699509132015-01-26T13:17:40.319+01:002015-01-26T13:17:40.319+01:00Abans de llegir la teva pregunta inicial me ' ...Abans de llegir la teva pregunta inicial me ' he questionada jo! això si que són unes autèntiques postres alternatives.El fet que no porti mantega o sucre no vol dir que no siguin postres...I tant! en tota regla ho són!....alternatives, ejejeje. L' haurem de provar perquè a part de sanes fan molt bona patxoca.Cristinahttps://www.blogger.com/profile/15153345510570516775noreply@blogger.com