tag:blogger.com,1999:blog-1658929490200313647.post7027371744555015066..comments2024-03-05T01:20:20.006+01:00Comments on Trifàsic de Baileys: Samfaina "al meu estil" i gall d'indi amb salsa de formatge blau light!!trifasic de baileyshttp://www.blogger.com/profile/01911950330479845397noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-1658929490200313647.post-46040685096309185432011-06-05T09:27:51.851+02:002011-06-05T09:27:51.851+02:00La nevera t´ha quedat superreaprofitada...je. je. ...La nevera t´ha quedat superreaprofitada...je. je. je. La samfaina és molt agraïda però no l´he provada amb salsa beixamel i trobo que aquesta light li escau la mar de bé.Cristinahttps://www.blogger.com/profile/15153345510570516775noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1658929490200313647.post-6874012508216050062011-06-04T17:06:09.811+02:002011-06-04T17:06:09.811+02:00M'apunto la recepta de la salsa, que ara toca ...M'apunto la recepta de la salsa, que ara toca cuidar-se una mica ;)<br />La samfaina és ideal per fer net de nevera!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1658929490200313647.post-65933384258905376302011-06-03T16:18:46.148+02:002011-06-03T16:18:46.148+02:00Apuntat queda per la operació bikini!!!!
Petonets....Apuntat queda per la operació bikini!!!!<br />Petonets.GEMMAhttps://www.blogger.com/profile/13132745942384084895noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1658929490200313647.post-10007762789662866952011-06-03T12:32:46.844+02:002011-06-03T12:32:46.844+02:00Si, sol a passar lo dels noms de les receptes que ...Si, sol a passar lo dels noms de les receptes que en ocasions resulten llargs, però... vist el resultat val la pena. <br /><br />Petonsdolorsshttps://www.blogger.com/profile/07899913916167520751noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1658929490200313647.post-83065146605741625752011-06-03T09:44:39.640+02:002011-06-03T09:44:39.640+02:00tot el que sigui light enganxa! jajajajajajajaj, l...tot el que sigui light enganxa! jajajajajajajaj, la samfaina m'encanta, però el formatge balu... bon cap de setmana guapa!Judithhttps://www.blogger.com/profile/07689790679503047870noreply@blogger.com